25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Preinscripció al curs de nivell superior (C2) de català

Curs 2019-2020

Si tens interès a fer el curs de nivell C2 de català el curs 2019-2020, respon aquest formulari. La teva tria ens ajudarà a definir l'oferta per al proper curs. El mes de setembre t'escriurem un correu electrònic per informar-te de les dates i les condicions d'inscripció.

Escull una opció:

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Per inscriure's al curs de nivell C2 cal presentar un certificat oficial de nivell de suficiència o bé acreditar un nivell de llengua adequat per mitjà d'una prova de col·locació que el CNL administra en el període de matriculació. Les persones que presentin el document d'equiparació per estudis del nivell de suficiència hauran de fer també la prova de col·locació a títol informatiu per a l'alumnat i per al CNL.

Els cursos només es faran si s’arriba a una xifra mínima d’inscrits. La preinscripció no garanteix tenir una plaça assegurada en el període de matriculació.

D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat ASPIRANTS PLACES CURSOS, la finalitat del qual és la gestió de les inscripcions als cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística. L’òrgan responsable d’aquest fitxer és l'Àmbit de Formació i Foment i l’adreça on us podeu adreçar per exercir els drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició és: Àmbit de Formació i Foment. Consorci per a la Normalització Lingüística. Carrer de Muntaner, 221. 08036 Barcelona.

Abans de clicar el botó d'enviar, assegura't que hagis introduït les teves dades correctament.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes