L'Ajuntament de Mont-roig del Camp acull una nova edició del curs oral de català Ep! Escolta i parla

Acolliment > Ep, escolta i parla!

El curs es farà entre octubre i novembre i l'interès per inscriure-s'hi ha estat molt alt.

El dilluns 4 d'octubre va començar un curs presencial de català oral a Mont-roig del Camp que compta amb el suport de l'Ajuntament del municipi. El curs, que està organitzat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp i pel Servei Comarcal de Català del Baix Camp, està subvencionat per la Secretaria per a la Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC) i es fa a la Casa de Cultura del poble, espai cedit per l'Ajuntament.

La majoria dels alumnes inscrits són del Marroc i també hi ha una alumna del Senegal. La formació és de dilluns a dijous en horari de tarda, de 18 a 20 h, i acabarà el 15 de novembre. Tots aquells alumnes que tinguin l'assistència mínima que es demana, rebran un certificat d'assistència l'últim dia de curs.

Com en altres ocasions, es tracta d'un curs oral, l'Ep! Escolta i parla, que treballa una metodologia bàsicament oral i molt comunicativa. A la comarca del Baix Camp, a banda dels que s'ofereixen des del Centre de Normalització Lingüística de Reus, ja se n'han fet en altres municipis com Riudoms o Vinyols. En general, són cursos que tenen molt bona acollida i els alumnes que hi assisteixen sempre demostren tenir un gran interès per seguir-los.

CNL

Vols compartir aquesta notícia?