El Cicle de Cinema Infantil en Català de La Fira Centre Comercial continua tot el mes de setembre

Oci i consum > Cinema en català > Coorganització CINC

  • Aquest  setembre es projectaran cinc pel·lícules més
  • Les sessions han tingut fins ara una mitjana de 70 espectadors

Després de l'èxit de públic dels mesos de juliol i agost, el CINC, Cicle de Cinema Infantil en Català a Reus, continua tot el mes de setembre amb la projecció de cinc títols més. Aquest dijous dia 2 es podrà veure El cavaller del drac, i aquesta edició finalitzarà el 30 de setembre amb la projecció de Peter Rabbit 2: L'escapada.

Fins ara les sessions han tingut una mitjana de 70 espectadors, que ha crescut a partir de la quarta sessió, quan es va traslladar a una sala amb més capacitat perquè als films anteriors s'havien exhaurit les localitats.

La programació del mes de setembre incorpora títols estrenats recentment com ara Upsss! 2: I ara on és Noè. L'aventura continua o 4 nens i "allò" a un preu per a tots els públics, amb l'esperit d'acostar el cinema en català a tothom. Les sessions es fan cada dijous a les 18.30 h als Cines Axion, ubicats a l'interior de La Fira Centre Comercial.

Els organitzadors volen recordar que les entrades es poden adquirir anticipadament al web de Cines Axion https://www.cinesaxion.com/reus/

Programació del mes de setembre:

2/9/2021

El cavaller del drac

9/9/2021

Upps 2: I ara on és Noè?

16/9/2021

4 nens i "allò"

23/9/2021

Els elfkins

30/9/2021

Peter Rabbit 2: L'escapada

A Reus el CINC està organitzat per La Fira Centre Comercial als Cines Axion i compta amb el suport del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura i de la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus.

EL CINC és una iniciativa de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

CNL de l'Àrea de Reus

Vols compartir aquesta notícia?