25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 7 de gener de 2019

"Espurnes... de llengua", el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, torna aquest gener

Comença la segona temporada del seu espai setmanal a Ràdio la Selva i Ràdio l'Hospitalet de l'Infant.

Teresa Rull i Estrella Botello

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, a través del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, reprèn amb els desitjos d'any nou el programa "Espurnes... de llengua", l'espai radiofònic que va encetar fa tot just un any a la Selva del Camp i a l'Hospitalet de l'Infant.

"Espurnes... de llengua" manté un format breu, de cinc a deu minuts setmanals, per parlar de qüestions lingüístiques, algunes de més controvertides i qüestionables i d'altres no tant; de tradicions i de curiositats, però també reserva uns minuts a parlar de les novetats del CNL. Aquesta segona temporada els responsables del programa volen recollir els dubtes i els suggeriments de l'audiència per mitjà de l'adreça de correu electrònic del Servei Comarcal de Català (baixcamp@cpnl.cat) i, si són d'interès general, es comentaran en algun dels programes.

"Espurnes... de llengua" s'emetrà a partir del dilluns 7 de gener per Ràdio l'Hospitalet de l'Infant a les 12 h i l'endemà, dimarts, per Ràdio la Selva a les 11.45 h, aproximadament. Conduirà el programa Teresa Rull, la responsable del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, amb la col·laboració de Toni Mateos a la Selva i Estrella Botello, a l'Hospitalet, responsables tots dos dels programes matinals de les respectives emissores.

La col·laboració del CNL de l'Àrea de Reus amb les emissores de ràdio de la Selva del Camp i l'Hospitalet de l'Infant ha estat possible gràcies a la bona entesa que hi ha amb la Regidoria de Comunicació i Innovació Municipal de l'Ajuntament de la Selva del Camp, que encapçala Enric Roberto, i amb el Patronat de Mitjans de Comunicació de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, que presideix la regidora de Mitjans de Comunicació Cristina Borràs.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes