25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 14 de juny de 2018

Més establiments col·laboradors i nous avantatges del Voluntariat per la llengua a Cambrils

Actualment el municipi té quaranta-quatre establiments adherits al programa, que ofereixen diversos descomptes i avantatges.

Més establiments col·laboradors i nous avantatges del Voluntariat per la llengua a Cambrils

Durant els mesos de maig i juny el Servei de Català de Cambrils, a través del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, ha renovat l'acord de col·laboració amb vuit establiment del municipi (Electrònica Sergi, Pesca Salada i Embotits Conchi, Fresh, El Vestidor, El Didal Uniformes, Ca l'Espolet, Perruqueria Bellesa Jenimar i Taller de Pintura Nuri Mariné) que formen part de la xarxa d'establiments col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua. A més, la xarxa s'ha ampliat amb un nou establiment, El Tamboret, punt de trobada per a persones que volen practicar la llengua de forma distesa i que s'hi reuneixen cada dimecres al migdia per conversar en català.

Aquests establiments es comprometen a atendre en català els aprenents de llengua catalana encara que tinguin algunes dificultats per expressar-se en aquesta llengua. A banda de ser espais que permeten als aprenents practicar la conversa en contextos reals, alguns establiments també ofereixen avantatges per als participants en el programa, com el descompte renovat del 5% en el preu de la roba de treball que ofereix El Didal Uniformes o el descompte del 10% que oferirà a partir d'ara per a participants en el programa i alumnat la carnisseria Ca l'Espolet.

Finalment, el teixit comercial local, que té la capacitat d'expressar-se en llengua catalana i que decideix adquirir un compromís amb l'ús social del català, pot servir de pont amb l'aprenentatge formal de la llengua, per la qual cosa està previst que durant el proper curs els alumnes del Servei de Català de Cambrils hi facin pràctiques lingüístiques.

Tots els establiments que formen part d'aquesta xarxa i els avantatges que ofereixen poden consultar-se a www.cpnl.cat/reus o a www.vxl.cat.

Si teniu un establiment i voleu adherir-vos al programa Voluntariat per la llengua poseu-vos en contacte amb el Servei de Català de Cambrils (situat a l'Ateneu Juvenil, avinguda de l'Horta de Santa Maria, 14, 2a planta, al telèfon 977 79 26 88 o a cambrils@cpnl.cat.


CNL Àrea de Reus

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes