25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 4 de maig de 2018

El Museu del Vermut guanya el premi Ganxet Llengua

El Centre de Normalització Lingüística col·labora amb la cambra de Comerç en la Ganxet Pintxo des dels inicis del certamen per garantir-ne la qualitat lingüística.

El Museu del Vermut guanya el premi Ganxet Llengua

La Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus, té clar que atendre els clients en la seva llengua és un factor de qualitat. Per això, des de les primeres edicions convoca el Premi Ganxet Llengua. En aquesta ocasió el Museu del Vermut serà guardonat amb aquest premi que reconeix l'establiment que destaca en l'ús del català en l'atenció al públic. El més important és que és un premi que s'atorga per votació popular i per tant són els clients els que valoren si s'hi utilitza el català com a llengua habitual en la retolació i en la comunicació amb el client.

A més, la Ganxet Pintxo contribueix a difondre termes de l'àmbit de la gastronomia, com bistec tàrtarcansaladafalàfelcoriandre o xili, a través de diversos enigmes lingüístics que s'han plantejat a les xarxes socials del certamen i en els quals han participat unes 200 persones.

El Premi Ganxet Llengua  -impulsat pel Centre de Normalització Lingüística, que col·labora amb la Cambra de Comerç en  la Ganxet Pintxo des dels inicis per garantir-ne la qualitat lingüística- ha reconegut ja anteriorment altres establiments participants en el certamen gastronòmic de la Ganxet Pintxo: Bon-Mar, L'Absis, Campus, Casa Coder, Confiteria Poy, 3denou, As de Copes, Taverna Despertaferro, Restaurant L'Estel, Fleca Restaurant 158 i Hamburgueseria Tàstum.

Donem l'enhorabona també a la resta de guardonats d'aquesta edició: Enhorabona als guardonats! Tapes I TapesSORA Sushi & Cocktail LoungeCafè Teatre Reus BraseriaSoldeNit Discoteca & Restaurant - ReusSawaddee ka reusRESTAURANT 158 i D.O Vinoteca i cuina.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes