25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 7 de març de 2018

El CNL ofereix a Reus un curs sobre les Novetats i canvis de la 'Gramàtica' i l''Ortografia' de l'IEC

Tindrà una durada de deu hores i s'ha programat per al mes de maig dins els actes de l'Any Pompeu Fabra.

El CNL ofereix a Reus  un curs sobre les Novetats i canvis de la 'Gramàtica' i l''Ortografia' de l'IEC

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) prepara per a aquesta primavera un nou curs, de deu hores de durada, sobre  Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia de l'Institut d'Estudis Catalans.

El curs pretén fer conèixer d'una manera pràctica i amb l'ajut de les eines d'Internet i del mòbil les principals modificacions que va aprovar l'Institut d'Estudis Catalans amb la publicació, l'any 2016, de la Gramàtica de la llengua catalana, i el 2017 amb l'Ortografia catalana.

Aquestes sessions, que poden ser molt útils a docents, periodistes, personal de l'administració i població en general que es vulgui actualitzar, s'adrecen a persones que tenen els coneixements del nivell de suficiència (C1) o superior (C2) assolits o que els estan cursant en aquests moments, i aniran a càrrec de Josep M. Fort, coordinador de Dinamització i Assessorament del CNL.

Per facilitar al màxim l'assistència al curs, el CNL n'ha previst dues edicions, una en horari de matí i l'altra de tarda:

Els dimarts i dijous 3, 8, 10, 15 i 17 de maig de 12 a 14 h.

Els dilluns i dimecres 2, 7, 9, 14 i 16 de maig de 19 a 21 h.

El preu de la matrícula és de 17,59 €.

Les inscripcions es poden fer el 23 de març en cas d'antic alumnat del CNL i del 6 al 10 d'abril per a la resta de persones en horari d'atenció al públic, de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 17 a 19 h  i divendres de 9 a 14 h., però en aquest moments ja és oberta la preinscripció al formulari del web del CNL. Durant aquestes mateixes dates el CNL matricularà per als cursos del tercer trimestre, que es faran d'abril a juny, i que inclouran des del nivell Bàsic 1 fins al Suficiència 3. Els horaris ja es poden consultar també al web del CNL.

EL CNL està situat al Mas Vilanova, al c. de l'Àliga de Reus 1, entre el passeig de Misericòrdia i el carrer del Pare Manyanet.  Es pot demanar més informació al 977 12 88 61.

El CNL inclou aquests dos cursos dins les activitats que duu a terme enguany a Reus per commemorar l'Any Pompeu Fabra, quan se celebren els 150 anys del naixement del lingüista i els 100 anys de la Gramàtica catalana, que és la que havia estat vigent fins ara.


CNL Àrea de Reus

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes