25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 27 de novembre de 2017

Tàstum Hamburgueseria, guardonada amb el premi Ganxet Llengua

El Centre de Normalització Lingüística col·labora amb la Ganxet Pintxo des dels inicis del certamen per garantir-ne la qualitat lingüística.

Tàstum Hamburgueseria, guardonada amb el premi Ganxet Llengua

En aquesta edició de la Ganxet Pintxo l'establiment distingit amb el Premi Ganxet Llengua per destacar en l'ús del català en l'atenció al públic ha estat Tàstum Hamburgueseria. Amb les seves votacions, els clients de la Ganxet Pintxo han valorat que en aquest establiment reusenc, que ha servit unes 8.000 tapes, s'hi utilitza el català com a llengua habitual en la retolació i en la comunicació amb el client.

Aquest premi impulsat pel CNL ha reconegut ja  anteriorment altres establiments participants en el certamen gastronòmic de la Ganxet Pintxo: Arrels, Bon-Mar, L'Absis, Campus, Casa Coder, Confiteria Poy, 3denou, As de Copes, Taverna Despertaferro, Taverna La Tronada, Restaurant L'Estel i Fleca Restaurant 158.

I enguany, novament, la Ganxet Pintxo ha contribuït a difondre terminologia del sector de la gastronomia a través de "L'enigma del Ganxet Mot". Amb aquesta iniciativa, s'han plantejat a les xarxes socials del certamen diversos enigmes lingüístics al voltant d'algun dels ingredients de les tapes d'aquesta edició.

El Centre de Normalització Lingüística col·labora amb la Ganxet Pintxo des dels inicis del certamen per garantir-ne la qualitat lingüística.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes