25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 27 d'octubre de 2017

El concurs fotogràfic “I tu, jugues en català?” premia l'originalitat

S'hi pot participar publicant fotografies a Instagram que relacionin el joc i el català.

El concurs fotogràfic “I tu, jugues en català?” premia l'originalitat

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa I tu, jugues en català?. Enguany repetim l'experiència del concurs fotogràfic però amb Instagramcom a xarxa social de referència.

De l'1 al 15 de novembre, les persones interessades podran participar-hi publicant fotografies a Instagram que relacionin el joc i el català, amb l'etiqueta #jugacpnl i una paraula o frase que descrigui la fotografia.

Les tres millors imatges obtindran premis cedits pels patrocinadors: restaurant El Racó de l'Avi Melcior , XANASCATTeatre Nacional de CatalunyaAbacusLa Fallera CalaveraKiboDevirCoopula Editorial i Sembra.

Aquest any el jurat està format per Josep M. Serrano, director de Serveis a la Joventut de XANASCAT; Benjamín Amorín García, responsable de Devir TV i de l'àrea de Comunicació de Devir Iberia; Isaac López, gestor de continguts i community manager de la cooperativa Abacus; Josep Madorell i Bonora, gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, i la prestigiosa fotògrafa Pilar Aymerich, que el presideix.

Dins del web cpnl.cat/jugacpnl, es poden consultar les bases del concurs i visualitzar, en una galeria d'imatges, les fotografies que hi participin.

Actualment el CPNL té 14 acords de col·laboració amb fabricants de jocs i joguines i una xarxa de més 400 establiments comercials que donen suport a les actuacions del programa I tu, jugues en català?. A més, l'any 2015 es va estrenar L'app "I tu, jugues en català?" per a les plataformes Android i IOS, aplicació que permet que la ciutadania consulti els jocs i joguines que hi ha en català d'una manera més còmoda, classificats per categories o per l'edat de l'usuari. Alhora, també facilita una llista d'establiments col·laboradors i poder localitzar els més propers a la ubicació de l'usuari.

I tu, jugues en català? té com a objectiu donar a conèixer i facilitar l'oferta de jocs i joguines en català, fomentar-ne l'ús entre els ciutadans, fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços i fer-los ben visibles.


CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes