25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 29 de maig de 2017

EL CNL de l'Àrea de Reus ofereix la possibilitat de preinscriure's per Internet als cursos de català

Fins ara només era possible fer-ho per als cursos de nivell C2 (superior), però s'acaba d'afegir a la pàgina web (www.cpnl.cat/reus) un formulari per a la resta de cursos del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus.

EL CNL de l'Àrea de Reus ofereix la possibilitat de preinscriure's per Internet als cursos de català

Seu del CNL, al Mas Vilanova

Amb la voluntat de posar-ho del tot fàcil a les persones que volen fer un curs de català, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) acaba d'incloure al seu web la possibilitat de preinscriure's als cursos de la tardor per mitjà d'Internet.

Emplenant el formulari que trobarà al menú de la dreta de la pàgina web del CNL (wwww.cpnl.cat/reus), la persona interessada indica el curs que vol fer  i la seva preferència pel que fa a horari i població (Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant o Falset). També pot fer-hi constar si el vol fer a distància (per Internet) o presencial.

D'aquesta manera el CNL pot tenir en compte les preferències dels alumnes potencials per programar els horaris del curs vinent, i alhora té les dades dels possibles alumnes per fer-los arribar la informació exacta de les dates d'inscripció i l'oferta de cursos quan aquesta estigui definida o quan algú no troba, en un trimestre concret, el nivell que li correspon en l'horari que l'interessa.

Aquesta preinscripció no implica compromís formal de l'alumne amb el CNL, ja que en cas que vulgui tirar endavant el curs s'haurà de matricular presencialment o fer la prova de nivell si cal en el període de matriculació corresponent que se li comunicarà.

Aquesta millora se suma a la possibilitat que  ja existia  de preinscriure's en línia per als cursos de nivell superior (C2) que el CNL ofereix a Reus, Cambrils o en línia i que ha donat molt bons resultats.

Cursos intensius d'estiu

Finalment el CNL avança que les inscripcions per als cursos intensius de juliol a Reus es faran els dies 23, 27 i 28 de juny de 9 a 13.30 h a la seva seu, al Mas Vilanova. A finals d'aquesta setmana es publicaran al web els nivells previstos.

   

   


CNL Àrea de Reus
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes