25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 17 de maig de 2017

Voluntaris i aprenents de Rubí visiten Reus

Amb parelles i alumnes del CNL de Reus van descobrir l'Institut Pere Mata, la Boca de la Mina, el centre de Reus, la Priorai i van fer un tast de la fira de ciorc Trapezi.

Voluntaris i aprenents de Rubí visiten Reus

El diumenge 14 de maig un nombrós grup de participants en el Voluntariat per la llengua de Rubí va visitar la ciutat de Reus. A través del programa Quedem? (o Sortim? a la ciutat de Rubí) d'Òmnium Cultural, més de 40 voluntaris i aprenents de Rubí van poder gaudir d'una jornada de descoberta de la capital del Baix Camp, a la qual ens vam afegir un grup de 16 persones més entre participants en el VxL i alumnat de Reus.

La jornada va començar amb la visita conjunta al pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata de la mà de Còdol Educació en una visita teatralitzada a aquesta joia del Modernisme de Lluís Domènech i Muntaner que va incloure música en directe i vermut. Al migdia vam dinar plegats a la Boca de la Mina, un espai emblemàtic a l'aire lliure on vam compatir dinar de carmanyola i postres dels nostres llocs d'origen a més de converses i experiències. A la tarda vam fer un recorregut cultural pel centre de la ciutat, que va incloure la visita a la prioral de Sant Pere, guiada pel mateix prior, i vam poder veure una petita mostra del festival de circ Trapezi, que se celebrava aquest cap de setmana pels carrers de la ciutat.

En definitiva, una agradable jornada plena de descobriments que esperem poder repetir.


CNL Àrea de Reus
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes