25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 247 notícies disponibles
Divendres, 12 d'abril de 2019

El Voluntariat per la llengua posa en marxa l'edició de primavera a Reus i Baix Camp

El Voluntariat per la llengua posa en marxa l'edició de primavera a Reus i Baix Camp A més de practicar el català, aquesta vegada els participants del VxL podran descobrir el patrimoni de Reus amb visites al Castell del Cambrer, el Centre de Lectura i la Casa Navàs.
Dijous, 11 d'abril de 2019

Més de 600 alumnes s'inscriuen als cursos de català del CNL aquest abril

Més de 600 alumnes s'inscriuen als cursos de català del CNL aquest abril Una tercera part, uns 200, són persones que no saben parlar en català i comencen aquest aprenentatge.
Dimarts, 9 d'abril de 2019

Sessions de conversa en grup del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic Sant Josep Obrer de Reus

Sessions de conversa en grup del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic Sant Josep Obrer de Reus El 3 d'abril van començar aquestes sessions. Hi van assistir catorze aprenents i quatre voluntaris, que es trobaran  cada dimecres durant deu setmanes per conversar en català.
Divendres, 29 de març de 2019

Visita al poblat Hifrensa guiada per una antiga aprenenta del VxL

Visita al poblat Hifrensa guiada per una antiga aprenenta del VxL La tarda de dijous passat, 21 de març, l'alumnat dels cursos de català i els participants del Voluntariat per la llengua de l'Hospitalet de l'Infant van gaudir d'una visita guiada al poblat Hifrensa de l'Hospitalet de l'Infant de la mà de la Cruz Lacoma, arquitecta, antiga aprenenta del VxL i alumna de català de nivell de Suficiència 3.
Dilluns, 25 de març de 2019

Aleix Cort conversa sobre literatura amb l'alumnat del nivell superior del CNL de l'Àrea de Reus

Aleix Cort conversa sobre literatura amb l'alumnat del nivell superior del CNL de l'Àrea de Reus L'activitat forma part del programa "Autors a les aules" de la Institució de les Lletres Catalanes.
Divendres, 15 de març de 2019

Noves parelles lingüístiques a l’Aleixar

Noves parelles lingüístiques a l’Aleixar Voluntaris i aprenents són familiars d'alumnes de l'Escola Teresa Salvat Llauradó.
Divendres, 15 de març de 2019

Obrim les inscripcions per als cursos d'abril a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant

Obrim les inscripcions per als cursos d'abril a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant Són aquesta setmana i es prioritzen els de nivell inicial i  bàsic. També s'organitza el taller Parlar en públic.
Dilluns, 11 de març de 2019

El Centre de Normalització Lingüística de Reus celebra el Dia Mundial de la Poesia

El Centre de Normalització Lingüística de Reus celebra el Dia Mundial de la Poesia Alumnat de Reus i també de l'Hospitalet de l'Infant, Falset i Cambrils participarà en diverses activitats amb motiu d'aquesta diada.
Dijous, 7 de març de 2019

El Passeig Comercial el Pallol i el CNL col·laboren per estendre l’ús del català

El Passeig Comercial el Pallol i el CNL col·laboren per estendre l’ús del català L'alumnat del nivell Bàsic 3 i Elemental  farà pràctiques lingüístiques als establiments comercials del Pallol que s'adhereixin al programa Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 27 de febrer de 2019

Prop de seixanta persones celebren el Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona

Prop de seixanta persones celebren el Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona Hi van participar dos alumnes de Reus, que van parlar en romanès i amazic, i també la coral Canta amb el cor del CNL.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes