25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 257 notícies disponibles
Dijous, 13 de desembre de 2018

L’alumnat de català del CNL fa pràctiques lingüístiques als mercats de Reus

L’alumnat de català del CNL fa pràctiques lingüístiques als mercats de Reus Enguany, 8 noves botigues s'han adherit al Voluntariat per la llengua i 155 establiments han renovat l'adhesió al programa.
Dimecres, 12 de desembre de 2018

Comencen les inscripcions per als cursos de català de l’Hospitalet de l’Infant del segon trimestre

Comencen les inscripcions per als cursos de català de l’Hospitalet de l’Infant del segon trimestre Les matrícules es faran els dies 19 i 20 de desembre a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

El CNL obre la inscripció per als cursos de català de gener a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant

El CNL obre la inscripció per als cursos de català de gener a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant Es prioritzen els de nivell Inicial i Bàsic però s'ofereixen cursos fins al nivell Suficiència 3 (C1).
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Més de 700 jocs per jugar en català

Més de 700 jocs per jugar en català El web cpnl.cat /jocs-reus recull la llista de jocs, les botigues adherides i un model de carta als reis.
Dimarts, 27 de novembre de 2018

Parelles lingüístiques i alumnes gaudeixen de la música clàssica al Teatre Fortuny de Reus

Parelles lingüístiques i alumnes gaudeixen de la música clàssica al Teatre Fortuny de Reus Una setantena de voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català del CNL de l'Àrea de Reus assisteixen de franc a un concert de música clàssica gràcies a l'Associació de Concerts de Reus, entitat col·laboradora en el Voluntariat per la llengua.
Dimarts, 27 de novembre de 2018

L’establiment Les Taules del Giner guanya el premi Ganxet Llengua

L’establiment Les Taules del Giner guanya el premi Ganxet Llengua En aquesta edició de la Ganxet Pintxo l'establiment distingit amb el Premi Ganxet Llengua per destacar en l'ús del català en l'atenció al públic ha estat Les Taules del Giner.
Divendres, 23 de novembre de 2018

Pompeu Fabra, la llengua i el tennis, al monòleg que es podrà veure a la Biblioteca Xavier Amorós

Pompeu Fabra, la llengua i el tennis, al monòleg que es podrà veure a la Biblioteca Xavier Amorós Un espectacle de la companyia Inútils mots-Teatre de la paraula ens introduirà en la dimensió científica, humana i ciutadana del geni ordenador de la llengua catalana.
Dimecres, 21 de novembre de 2018

Commemoració de l'Any Fabra a Cambrils

Commemoració de l'Any Fabra a Cambrils L'Ajuntament de Cambrils, el Servei Local de Català i la Biblioteca Josep Salceda i Castells han programat quatre activitats per tal de donar a conèixer i posar en valor la figura del  lingüista i gramàtic català més il·lustre de Catalunya.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Acaba el curs de català inicial a Mont-roig del Camp

Acaba  el curs de català inicial a Mont-roig del Camp Vint-i-una persones han assistit regularment a les classes d'aquest curs intensiu i la majoria l'han superat.
Dilluns, 12 de novembre de 2018

Disset parelles lingüístiques més al Voluntariat per la llengua de Cambrils

Disset parelles lingüístiques més al Voluntariat per la llengua de Cambrils Els participants van conèixer el programa i la parella assignada en una sessió formativa a l'Ateneu Juvenil. A partir d'aquest trimestre, el "Fem un beure" també es farà en aquesta localitat.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes