25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 259 notícies disponibles
Dijous, 11 d'octubre de 2018

El Servei Local de Català de Cambrils obre un nou curs de nivell Bàsic 1

El Servei Local de Català de Cambrils obre un nou curs de nivell Bàsic 1 Serà intensiu i s'ha programat a causa de la gran demanda que hi va haver a les inscripcions de setembre.
Dimecres, 10 d'octubre de 2018

Comença un curs de català inicial a Mont-roig del Camp

Comença un curs de català inicial a Mont-roig del Camp S'hi han inscrit 24 persones procedents del Servei de Primera Acollida del Baix Camp.
Dimarts, 9 d'octubre de 2018

Última oportunitat per veure a Reus “Vinyetes: història del còmic en català”

Última oportunitat per veure a Reus “Vinyetes: història del còmic en català” L'any vinent itinerarà per diverses biblioteques de les comarques de Tarragona.
Dilluns, 8 d'octubre de 2018

Falset acull aquesta tardor diversos actes per commemorar l’Any Fabra

Falset acull aquesta tardor diversos actes per commemorar l’Any Fabra Una exposició i una conferència serviran per recordar el geni ordenador de la llengua catalana al Priorat.
Dijous, 4 d'octubre de 2018

En marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua a Reus i Baix Camp

En marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua a Reus i Baix Camp A la Selva del Camp, la Regidoria de Cultura i la Biblioteca s'han involucrat en el programa per fer parelles lingüístiques al municipi.
Dijous, 13 de setembre de 2018

El Servei Comarcal de Català del Priorat obre les inscripcions als cursos de català amb una oferta molt variada

El Servei Comarcal de Català del Priorat obre les inscripcions als cursos de català amb una oferta molt variada Es farà un Inicial per a persones que desconeixen totalment el català, un taller per escriure correctament a les xarxes socials i un curs sobre els canvis de la nova Gramàtica catalana de l'IEC.
Dimecres, 5 de setembre de 2018

Els cursos de català de l'Hospitalet de l'Infant, trimestrals a partir d'ara

Els cursos de català de l'Hospitalet de l'Infant, trimestrals a partir d'ara Les inscripcions i les proves de nivell seran del 17 al 19 de setembre a la tarda, i els cursos començaran ja el dia 25.
Dijous, 30 d'agost de 2018

Parlar bé en públic i escriure millor els textos administratius: objectius dels tallers que ofereix el CNL aquesta tardor

Parlar bé en públic i escriure millor els textos administratius: objectius dels tallers que ofereix el CNL aquesta tardor Els dos tallers tenen 20 hores de durada i un preu molt assequible. Per inscriure-s'hi, cal anar al CNL els dimarts al matí de 9 a 14 h o els dimarts o dijous de 17 a 18.30 h. 
Dimecres, 29 d'agost de 2018

Els cursos de català en línia amb el Parla.cat passen a ser trimestrals al CNL de l'Àrea de Reus

Els cursos de català en línia amb el Parla.cat passen a ser trimestrals al CNL de l'Àrea de Reus Representen una molt bona alternativa als cursos presencials que també ofereix el CNL cada trimestre.
Dilluns, 27 d'agost de 2018

Els cursos del Servei Local de Català de Cambrils seran trimestrals a partir d'aquest setembre

Els cursos del Servei Local de Català de Cambrils seran trimestrals a partir d'aquest setembre Per aquest motiu les inscripcions es concentraran en menys dies i seran més aviat, concretament del 12 al 18 de setembre.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes