Cursos de català

Nivell superior (C2)

* Els camps són obligatoris

Vols que t'avisem del pròxim període d'inscripció?

La inscripció als cursos ja s'ha acabat. Emplena el formulari següent amb les teves dades i uns dies abans del pròxim període d'inscripció, al setembre, t'enviarem un correu electrònic amb tota la informació.

Dades personals

Condicions d’inscripció

Per inscriure's a un curs de nivell C2 cal presentar un certificat oficial de nivell de suficiència o de nivell C1. Si no es disposa d'aquesta documentació, caldrà acreditar un nivell de llengua adequat per mitjà d'una prova de col·locació que el CNL administra en el mateix període d'inscripció. Les persones que presentin el document expedit per un institut d'ensenyament secundari d'equiparació al nivell de suficiència hauran de fer també la prova de col·locació a títol informatiu.

Tractament de dades

Informació del tractament de dades personals:

Les vostres dades s'inclouen al fitxer GESTIÓ D'ACTIVITATS FORMATIVES, el responsable del qual és el Consorci per a la Normalització Lingüística. La finalitat del tractament és la gestió de tot el procés d'inscripció als cursos de català i activitats del CPNL (des de la prova de col·locació fins a la preinscripció) i fer el control i el seguiment docent d'aquests cursos i de les activitats organitzades pel CPNL.

Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça electrònica cpnl@cpnl.cat. Més informació a proteccio-dades/gestio-dactivitats-formatives.html.