25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Bases de participació

 1. Els participants han de tenir com a mínim 16 anys o 15 si compleixen els 16 l'any 2017.
 2. La inscripció a la Gimcana de les Llengües és gratuïta.
 3. Es pot participar a la Gimcana individualment o en grup. En el cas de participar-hi en grup tots els membres han de tenir 16 anys o 15 si compleixen els 16 l'any 2017. No s'hi pot participar en grup i individualment alhora.
 4. A partir del 30 de gener, durant 5 setmanes, cada dilluns al matí es faran públiques 4 preguntes setmanals.
 5. Cada pregunta valdrà un cert nombre de punts. Les preguntes poden tenir un valor diferent segons la seva complexitat. El valor de cada pregunta s'anunciarà prèviament.
 6. Es poden respondre les preguntes a través d'aquesta mateixa pàgina web, als apartats Concursa individualment o Concursa en grup, o en els diversos punts de participació de Reus. 
 7. Les dades d'identificació, que s'han de donar cada setmana, han de ser verídiques.
 8. Si s'hi participa a través de la pàgina web, entre les dades d'identificació cal introduir una clau d'accés que s'ha d'inventar cada participant individual o grup participant. S'ha d'utilitzar la mateixa cada setmana. No hi ha límit de caràcters. L'objectiu de la clau d'accés és que l'organització pugui verificar la identitat dels participants.
 9. No és obligatori participar cada setmana en la Gimcana però un cop hagi començat no es poden respondre les preguntes de les setmanes anteriors.
 10. Cada participant o grup participant pot enviar només una vegada el formulari de respostes a través de la pàgina web. Si se n'envia més d'un, només es considerarà vàlid el primer. En el cas de dipositar les respostes en un dels punts de participació, cada participant o grup participant ha de dipositar només una butlleta. Si se'n diposita més d'una, només se'n considerarà vàlida una, escollida a l'atzar.
 11. S'han d'enviar o dipositar les respostes abans de les dotze de la nit del diumenge. En el cas dels punts de participació, cal tenir en compte el calendari i l'horari de tancament de les instal·lacions.
 12. Les respostes correctes es publicaran cada dimecres de la setmana següent a l'apartat La solució.
 13. En cas que es produeixi algun dubte en les respostes, l'organització determinarà el que consideri convenient, sempre tenint en compte les fonts bibliogràfiques.
 14. Guanyarà el concurs la persona o grup que obtingui més punts. En cas que es tracti d'un grup, els membres s'hauran de repartir el premi.
 15. En cas d'empat, la comissió organitzadora decidirà el sistema de repartiment dels premis.
 16. La participació en aquesta activitat suposa la plena acceptació d'aquestes bases.
 17. Qualsevol eventualitat no prevista en les bases serà resolta per l'organització.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter