Agenda

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. Caminada a Maspujols

  Altres

  Temps efectiu de caminar (sense parades): 3 h  Distància a recórrer: 15 km per camins amples i planers Nivell de dificultat: baixa Què cal portar: calçat adequat per caminar, roba còmoda, aigua i esmorzar Ens aplegarem al passeig Mata, a l'alçada de l'estació de tren (enfront de la Fàbrica) i en poc més de 20 minuts arribarem a la Boca de la Mina pel passeig recentment remodelat.

  Punt de trobada: passeig de Mata, a l'alçada de l'estació de tren
  Reus

  A les 09:30 h.

 2. Vacances de Nadal

  Altres

  Del 24 de desembre a l’1 de gener el CNL estarà tancat per vacances. Bon Nadal!   Del 2 al 5 de gener us atendrem des de la seu de Reus de 9 a 13 h presencialment, per telèfon o per correu electrònic.

  Reus, Cambrils, Falset

 3. El 5, 6 i 8 de desembre el CNL estarà tancat

  Altres

  Els serveis del Centre de Normalització Lingüística estaran tancats els dies 5, 6 i 8 de desembre. ATENCIÓ! El dia 7 hi haurà classe amb normalitat.

  Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet

 4. El 31 de d'octubre i l'1 de novembre el CNL estarà tancat

  Altres

  Amb motiu de la festa de Tots Sants, els serveis del Centre de Normalització Lingüística estaran tancats tant el 31 d’octubre com l’1 de novembre.

  Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet

 5. Vacances de Setmana Santa

  Altres

  Tots els serveis de català del CNL de l'Àrea de Reus estaran tancats durant la Setmana Santa. L'activitat normal es reprendrà el dia 19 d'abril.

  Reus, Cambrils, l'Hospitalet i Falset

  A les 09:00 h.

 6. Visita guiada a la Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant amb l'alumnat dels cursos de català

  Altres

  Es faran dos torns: - Alumnat del Bàsic 1: a les 10 h - Alumnat de l’Ep! a les 18.30 h Visita guiada a càrrec de Marta Fíguls a la Biblioteca, on l’alumnat es podrà fer el carnet si no el té, i a l’Auditori.

  Carrer de Ramon Berenguer IV, 2
  L'Hospitalet de l'Infant

  A les 10:00 h.