Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Sensibilització > Concursos [X]
 1. Guanyadors de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil"

  Amb el sorteig entres els finalistes del concurs realitzat dimarts 10 de maig de 2022 al CNL d'Osona, posem punt final a la desena campanya "A l'abril cada paraula val per mil"  i és hora de fer-ne balanç.

  En aquesta edició 2022 de la campanya- que es fa amb continuïtat des del 2013- s'han exposat als comerços d'Osona 30 cartells diferents amb paraules que potser ja no es diuen tant, amb la intenció de fer-les reviure, de tornar-les a dir, de tornar-les a escriure i de tornar-les a sentir. En el mateix cartell s'ha pogut jugar a descobrir quina de les tres opcions que proposava era la que corresponia al significat de la paraula.

  Sensibilització, Sensibilització

 2. Desena edició de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil"

  Com cada any, arriba el mes d'abril i des del CNL d'Osona posem als aparadors de les botigues de la comarca els cartells de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil".

  Sensibilització

 3. Guanyadors del concurs "A l'abril, cada paraula val per mil"

  Donem l'enhorabona a totes les persones premiades  i l'agraïment a totes les persones que han participat en aquest concurs que, enguany pretenia recuperar 15 mots de la nostra llengua.

  Sensibilització

 4. Campanya "A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol val un sol!)" al CNL d'Osona

  Cada any el CNL d'Osona posa a l'aparador dels comerços d'Osona  els cartells de "A l'abril cada paraula val per mil", campanya coneguda i ben consolidada en el nostre territori i amb una molt bona acceptació, sobretot pel concurs amb premis que des de l'any passat hi hem incorporat.

  Aquest any no ha estat possible dur-la a terme al mes d'abril a causa de la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, hi ha hagut la voluntat de poder-la fer al mes de juliol, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, prevista per al 23 de juliol.

  Sensibilització