Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi [X]
 1. Sant Jordi al CNL d'Osona

  L'edició d'un conte escrit per un grup del programa de Voluntariat, vídeos de recomanacions lectores a les xarxes fetes per biblioteques, llibreries, etc., i el mapa "T'estimo" en totes les llengües que es parlen a Osona són algunes de les actuacions que es porten a terme durant la setmana del 23 d'abril.

  També s'ha preparat una llista específica per aquesta diada en el compte d'Spotify CPNL. En aquesta ocasió és la llista "Històries i costums" en la qual es poden escoltar temes de diferents estils sobre història de Catalunya, tradicions, costums i folklore.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

 2. "Un home blanc i un barquer", un conte ruandès publicat a Vic, amb motiu de la celebració de Sant Jordi al juliol

  Enguany, en un Sant Jordi molt atípic, diverses entitats de Vic hem treballat en una edició molt especial. Es tracta, com cada any, de la publicació d'un conte en què col·laborem els alumnes del CNL d'Osona, els actors de l'Escènic Vic, els petits artistes de La Farinera i els treballadors de l'Associació Tapís. El conte d'aquest any, "Un home blanc i un barquer" és típic de Ruanda.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

 3. Els alumnes de l'Oficina de Català de Torelló expliquen llegendes

  Durant les activitats de Sant Jordi a Torelló, els alumnes de l'Oficina de Català de Torelló van explicar llegendes del món. Els alumnes coneixen la llegenda de Sant Jordi i ells ens van fer descobrir llegendes dels seus països.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

 4. Presentació del llibre "El sol i la lluna" al Temple Romà de Vic

  Divendres 21 d'abril, a les 8 del vespre, es va presentar al Temple Romà de Vic el llibre El Sol i la Lluna. L'acte va comptar amb l'assistència d'Àlvar Solà, regidor de l'Ajuntament de Vic, i Àlex Garrido, alcalde de Manlleu i vicepresident del Consorci.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi