Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Socioeconòmic > Empresa > Comerç [X]
 1. El CPNL col·labora en el concurs del Grup Bon Preu per fomentar l’ús del català entre els clients i el personal dels supermercats

  El CPNL torna a assessorar el Grup Bon Preu en matèria lingüística en el marc de la campanya "Alimenta el català"

  Socioeconòmic

 2. Presentació del balanç d'actuacions del 2021 del pla Ofercat a Vic

  En l’acte de presentació de resultats del pla Ofercat de Vic 2021, que s’ha dut a terme dimarts, 14 de desembre, a les 13.00 hores a la sala d’actes del CNL d’Osona, hi han participat la regidora de Cultura i Comerç de l’Ajuntament de Vic, Bet Piella; la directora del CNL d’Osona, Assumpta Grabolosa, i la tècnica que fa les sessions dels comerços aprenents, Judith Vidal.

  Socioeconòmic, Socioeconòmic

 3. Inici de la campanya "A l'abril, cada paraula val per mil" al CNL d'Osona

  Durant tot el mes d'abril s'exposaran a molts comerços d'Osona els cartells de la campanya "A l'abril, cada paraula val per mil". L'objectiu d'aquesta actuació és posar la llengua a l'aparador de les botigues de Vic, Manlleu, Torelló, Centelles i també de molts altres pobles que s'han sumat a la iniciativa com Tona, Prats de Lluçanès, Olost, Folgueroles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Vicenç de Torelló, Cantonigròs, l’Esquirol, Seva, les Masies de Voltregà, Roda de Ter, Taradell, Sant Quirze de Besora, Sant Bartomeu del Grau i Alpens.

  Socioeconòmic

 4. Catorze comerços de Torelló s’afegeixen a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua

  La covid-19 no atura els comerços de Torelló, que aquests dies exposen als seus aparadors els cartells de la campanya A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol val un sol!). Aquests darrers mesos, 14 establiments comercials s'han afegit a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL i 6 més han renovat els acords signats en anys anteriors.

  Els establiments són: Art 32 Taller de marcs, Autonell Automòbils, Bar 4 cantons / Àtik, Drogueria Serra, L'Origen, Cortines Darnés, Les Herbes, Merceria Lourdes, Òptica Torelló, Peixateria 4 Cantons, Ràdio Comella, Taller informàtic, Trendy Moda i Vidres Mora. I els 6 que han renovat: Electrodomèstics Badia, Josep Basco fotografia, La Trepa, Perruqueria D. Mallarach, Rellotgeria i joieria Codina i restaurant Cal Pagès.

  Socioeconòmic, Voluntariat per la llengua