La setmana de Sant Jordi el VxL Osona ha anat a la ràdio

Voluntariat per la llengua > Mitjans de comunicació

Dues entrevistes a les ràdios locals de Vic, Ràdio Vic i el 9 FM, per parlar de les activitats del programa de VxL per Sant Jordi

Les dues entrevistes van servir per explicar les activitats que s'han dut a terme des del VxL d'Osona per celebrar Sant Jordi. En totes dues hi va assistir la dinamitzadora de VxL de Vic, Judith Vidal, i participants del programa de VxL , com a protagonistes de les activitats programades.

Judith Vidal, dinamitzadora del VxL, i M.Dolors i Claudine, participants del VxL

El dia 21 d'abril, a les 4 de la tarda, la dinamitzadora del VxL de Vic, Judith Vidal, va anar a Ràdio Vic amb una parella lingüística formada per la Dolors i la Claudine.

Durant l'entrevista van parlar del programa del Voluntariat per la Llengua, l'experiència de totes dues en el programa, de manera individual i com a parella. També van parlar del Conte de Sant Jordi, de com s'organitza i quines entitats hi estan vinculades: el CNL d'Osona, Centre d'Arts La Farinera, Escènic Vic, l'Escola de Música de Vic i l'Associació Tapís. Precisament la Claudine és l'autora del Conte de Sant Jordi 2021 d'enguany, un conte d'origen francès que es titula Perlette, la gota d'aigua.

El dia 24, Diada de Sant Jordi, la Judith va anar a l'emissora de Vic, El 9 FM, aquesta vegada acompanyada de Josep Bofill, un voluntari del programa des de fa quatre anys i que, en aquests moments, condueix un club de lectura organitzat des del VxL d'Osona.

Locutor del 9 FM i Judith Vidal, dinamitzadora VxL Osona Locutor El 9 FM i Judith Vidal, dinamitzadora VxL

Van parlar del Conte de Sant Jordi, del Voluntariat per la llengua, i del club de lectura en què es llegeix un llibre escrit per en Josep. Va explicar la seva experiència com a voluntari lingüístic i l'experiència de conduir un club de lectura amb el seu llibre.

CNL d'Osona

Vols compartir aquesta notícia?