Els protagonistes del mes de juliol del CNL d'Osona: els comerços d'Osona que han participat en la campanya "A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol, val un sol)"

Llengua i cultura

Més de 1.200 establiments han exposat els cartells: a Centelles,Tona, Seva, Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Vic, Manlleu, Torelló, Roda de Ter, Sant Hipòlit, Prats de LLuçanès, Olost, l'Esquirol...

Enguany, en una campanya de "A l'abril cada paraula val per mil" feta al juliol a causa de la pandèmia de la COVID-19, hem trobat més que mai el bon acolliment dels comerços d'Osona que han exposat durant el mes de juliol els cartells que plantejaven enigmes sobre frases fetes.

cartell de la campanya 2020 "A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol un sol)

Enguany, en una campanya de "A l'abril cada paraula val per mil" feta al juliol a causa de la pandèmia de la COVID-19, hem trobat més que mai el bon acolliment dels comerços d'Osona. Han estat més de 1.200 establiments que han exposat durant el mes de juliol els cartells que plantejaven enigmes sobre frases fetes.

Per aquesta bona rebuda dels comerciants osonencs, el CNL d'Osona vol fer un reconeixement a tots els establiments que hi han participat de Centelles, de Tona, de Seva, de Sant Miquel de Balenyà, de Taradell, de Vic, de Manlleu, de Torelló, de Roda de Ter, de Sant Hipòlit, de Prats de LLuçanès, d'Olost, de l'Esquirol, de les Masies de Voltregà, de Montesquiu, de Sant Bartomeu, de Sant Julià de Vilatorta, de Sant Quirze de Besora i de Sant Vicenç de Torelló. I també vol reconèixer l'esforç de les associacions de comerciants de Manlleu (MabManlleu i Mercat municipal), de Torelló, de Centelles, de Vic (VicComerç). Per això els protagonistes del mes de juliol del CNL d'Osona són els comerços d'Osona.

En aquesta ocasió també ha col·laborat en la campanya el setmanari El 9 Nou que cada dia del mes de juliol ha publicat un cartell (L'enigma del dia) a la seva pàgina web. En total han participat  431 persones al concurs de "A l'abril, cada paraula val per mil" emplenant butlletes amb les respostes o completant el formulari del blog del concurs, o bé responent L’enigma del dia, que publicava cada dia El 9 Nou. Un cop fet el sorteig, el guanyador ha obtingut el premi d'una estada de cap de setmana per a dues persones en una casa rural d'Osona. El altres premis han estat vals de 50 euros per gastar en comerços que tenien el cartell exposat. Tota la informació dels premis, dels guanyadors i les solucions de tots els enigmes les trobareu al https://blogs.cpnl.cat/concurscat/

MOLTES GRÀCIES a totes les botigues que, un any més, han donat suport a la llengua exposant un cartell de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil". 

CNL d'Osona

Vols compartir aquesta notícia?