El protagonista del mes de juny del CNL d'Osona: les biblioteques de Torelló

CPNL

Des del 2014 estan adherides al programa de Voluntariat per la Llengua

Protagonista mes de juny del CNL d'Osona: biblioteques de Torelló

Biblioteques de Torelló

Torelló té dues biblioteques, una a la plaça Vella i l'altra al barri de Montserrat. Totes dues són una de sola que està adherida al programa del Voluntariat per la Llengua des del 2014.

Fa anys que col·laboren amb l'Oficina de Català amb activitats diverses com ara els clubs de lectura, la celebració del Dia de la Llengua Materna, les visites guiades per als alumnes de nivells bàsics, la celebració conjunta del Dia Mundial de la Poesia, les xerrades amb escriptors, el préstec de llibres de text, etc. El personal que hi treballa ajuda, orienta i assessora els nostres alumnes en les seves recerques. També ofereixen els seus espais perquè les parelles lingüístiques i els participants dels tallers de lectura i de lectoescriptura es puguin trobar en un ambient agradable i relaxat. Per aquest motiu se les ha proposat com a Protagonista del mes de juny de 2020 del CNL d'Osona.

Les biblioteques són un servei municipal, públic i gratuït, obertes a tothom. que garanteixen a tots els habitants l'accés lliure i gratuït a la informació, la formació i l'oci, alhora que fomenten l'ús de les noves tecnologies, contribuint al desenvolupament personal i col·lectiu. Són un espai de convivència i de relació, en constant evolució, d'acord amb les noves necessitats i expectatives de la seva comunitat.

Enhorabona! I moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Vols compartir aquesta notícia?