25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 2 de juliol de 2018

Unes 170 persones s’han inscrit als cursos d'estiu del CNL d'Osona

El Centre de Normalització Lingüística d'Osona aposta per l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d'oportunitats de la ciutadania, així com l'accés i la promoció al món laboral.

Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l'entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s'assoleixen gràcies a l'ampli ventall de cursos, que també es fan durant l'estiu.

Unes 170 persones s’han inscrit als cursos d'estiu del CNL d'Osona

Cursos intensius al llarg dels mesos de juny i juliol de 2018

Aquest mes de juny  i juliol s'han previst a la comarca d'Osona un total de nou cursos intensius de català  de nivell inicial i bàsic (B1,B2 i B3) : sis cursos a Vic, dos cursos a Manlleu i un curs a Torelló. S'hi han inscrit unes 170 persones, les quals han triat l'estiu per començar l'aprenentatge de la llengua o per millorar-ne alguns aspectes.

Els cursos del CNL d'Osona es dissenyen a partir dels programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de Catalunya. Els certificats de nivell expedits pel CNL són oficials i tenen una correspondència amb els nivells del Marc europeu de referència (MERC).

Per als que no podeu assistir a classes presencials, us recordem que teniu la possibilitat d'iniciar o continuar l'aprenentatge de la llengua amb la plataforma virtual Parla.cat. www.parla.cat.

També us recordem que el programa Voluntariat per la llengua continua oferint-vos la possibilitat de practicar la conversa en català. Si no ho heu fet encara, podeu apuntar-vos a www.vxl.catConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes