25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 13 de juny de 2018

Cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018 a Manlleu

Dimarts, dia 12 de juny es va celebrar l'acte de cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Va comptar amb la presència d'unes cinquanta persones entre persones voluntàries i aprenentes i també alumnes convidades del Centre de Formació d'Adults de Manlleu, que aquest any s'han adherit al projecte.

Cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018 a Manlleu

Dins del marc del programa Voluntariat per la llengua, el Projecte de foment de la lectura ha consistit en 10 sessions de reforç de la lectura i la conversa per tal que la persona que està aprenent la llengua pugui millorar la comprensió lectora, la fluïdesa en la lectura i la pronunciació i també incentivar-les que adquireixin un bon hàbit lector. Per tot això es va considerar molt adient de fer-ne la clausura a la biblioteca.

També es va esmentar el fet que aquest projecte es dugui a terme amb la participació de quatre entitats: la Biblioteca de Manlleu BBVA, Càritas Interparroquial de Manlleu, el Centre de Formació d'Adults Miquel Martí i l'Oficina de Català de Manlleu. Aquesta col·laboració entre diverses entitats fan el projecte més fort i arriba a molta més gent. Es va apuntar la idea  que aquest hauria de ser el camí a seguir en properes edicions.

Entre totes les persones voluntàries i les aprenentes van llegir tres contes en veu alta. Al final de la lectura es va fer entrega a les aprenentes d'un diploma de participació i un petit obsequi.

 L'acte va servir també per agrair la feina de les persones voluntàries, sense les quals no hauria estat possible aquest projecte.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes