25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 22 de març de 2018

Dia Mundial de la Poesia 2018 a Vic

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, l'alumnat del Servei Local de Català de Vic ha participat en diverses activitats, dins i fora de l'aula, per commemorar i celebrar aquest dia.

Dia Mundial de la Poesia 2018 a Vic

ELs alumnes del SLC de Vic han participat en diverses activitats per celebrar aquest dia

Una d'aquestes activiats ha estat la participació de diversos alumnes en la vetllada poètica, dedicada a la poesia del carrer, organitzada per la Biblioteca Joan Triadú de Vic. L'acte es va iniciar amb una introducció al Rap, a càrrec del raper  Solo K.OS., i una xerrada sobre el present i el futur de la poesia.

A continuació, diversos joves van presentar i recitar les seves creacions i alumnes del SLC de Vic van llegir el poema "La poesia" de Marc Granell : l'Ani Tadevosyan va llegir el poema en armeni; la Fina Canals, en català; l'Alina Dragomir, en romanès; la Desiré Martínez, en gallec; en Mikel Zelestino, en basc; l'Andrey Castrillón, en llatí, i la Jaismeen Rattu, en hindi.

Al llarg de la setmana, uns 87 alumnes de diversos nivells han treballat i llegit en 18 llengües diferents (català, anglès, àrab, castellà, alemany, francès, gallec, llatí, italià, fula, mandarí, mandinga, portuguès, romanès, rus, wòlof i eusquera) el poema "La poesia" de Marc Granell.

Finalment, un grup d'Intermedi 3, que han participat en un club de lectura sobre la novel·la Amor fora de mapa, de Roc Casagran, van llegir i comentar algun dels poemes que inclou el llibre i que formen part de la història. Aquests poemes també es van poder escoltar a classe, ja que Mireia Vives i Borja Penalba els han musicat.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes