25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 19 de desembre de 2017

Visita guiada a la Biblioteca Joan Triadú de Vic

El passat 4 de desembre, a les 18.00 h, alumnes de nivell bàsic  2 del Servei Local de Català de Vic van participar en una visita guiada a la Biblioteca Joan Triadú de Vic, aprofitant els continguts del tema  4 del Passos 1 (Tens el carnet de la biblioteca?).

Visita guiada a la Biblioteca Joan Triadú de Vic

Alumnes de nivell bàsic 2 del SLC de Vic visiten la biblioteca municipal, que porta el nom de l'escriptor i pedagog Joan Triadú

Al llarg de la visita, i de la mà d'una de les tècniques de la biblioteca, els alumnes van poder descobrir les possibilitats que ofereix aquest equipament.  En vam conèixer l'organització, els espais (sala infantil, adults, espai de música i dvd, espai de premsa, sala d'exposicions...)  i els recursos que hi poden trobar per ajudar-los en l'aprenentatge del català, com ara gramàtiques, llibres, revistes, pel·lícules, premsa o diccionaris en la seva llengua... També van poder pràcticar la llengua oral, ja que van fer preguntes i comentaris.

Cal dir que  la visita va ser profitosa, ja que molts alumnes no havien trepitjat mai l'espai ni sabien tot el que hi podrien trobar. Tots es van fer el carnet d'usuaris de la biblioteca i van emportar-se'n fullets informatius i, també, alguns llibres i dvd.

Amb aquests tipus d'activitats complementàries fora de l'aula es vol potenciar el coneixement dels serveis culturals del municipi, com és el cas de la biblioteca, i la pràctica oral de la llengua en un context real.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes