25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 8 de juny de 2017

Un grup de Bàsic 2 del SLC de Vic treballa l'entrevista de ràdio

El passat 3 de maig, es va dur a terme una activitat conjunta entre els alumnes de 6è de l'Escola Dr.Salarich  i el grup de català de nivell Bàsic 2, que s'ha impartit en aquesta escola al llarg del curs 2016-2017.

Un grup de Bàsic 2 del SLC de Vic treballa l'entrevista de ràdio

Activitat conjunta dels alumnes de 6è de l’Escola Dr. Salarich de Vic i un grup de bàsic 2

Aquesta activitat es va dur a terme en dues fases. En la primera, els alumnes de 6è van entrevistar els alumnes de Bàsic 2 i , seguidament, els van explicar com s'organitzen per fer un programa a la ràdio de l'escola, a partir d'una presentació visual (Power Point).

A la segona fase de l'activitat, els alumnes de català van posar en pràctica el que havien après i van fer una entrevista a la secretària de l'escola. Prèviament, van elaborar el guió i les preguntes, se les van repartir, es van fer assajos de pronunciació i, finalment, es va enregistrar l'entrevista.

La valoració d'aquesta activitat ha estat molt positiva, ja que els alumnes van poder conèixer l'organització d'un programa de ràdio, els mitjans tècnics, l'elaboració de guions i preguntes... I, en definitiva, una bona pràctica de comprensió i expressió orals.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes