25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 78 notícies disponibles
Dijous, 13 de desembre de 2018

Clubs de lectura al SLC de Vic en col·laboració amb la Biblioteca Joan Triadú

Clubs de lectura al SLC de Vic en col·laboració amb la Biblioteca Joan Triadú Com a final del primer trimestre dels cursos del SLC de Vic, s'han dut a terme els clubs de lectura en els cursos de nivell bàsic, elemental i de suficiència. Aquesta activitat s'inclou en el marc del pla de lectura del Servei Local de Català de Vic té com a objectiu fomentar l'hàbit lector entre els alumnes, fer conèixer autors en català i llibres escrits en català i també compartir les impressions de la lectura amb els companys de classe.
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Lliurament de premis de la 10a Gimcana de les Llengües

Lliurament de premis de la 10a Gimcana de les Llengües Dimarts, 4 de desembre a les sis de la tarda es va fer l'acte de lliurament de premis de la 10a Gimcana de les Llengües. Més d'un centenar de persones van assistir a l'acte, que es va fer al Temple Romà de Vic. Hi van assistir la majoria dels participants premiats, des dels grups de les categories escolars fins a les categories individuals o de Voluntariat per la Llengua.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Visita guiada al Museu Episcopal de Vic, una joia del romànic català

Visita guiada al Museu Episcopal de Vic, una joia del romànic català Dimarts, dia 13 de novembre una trentena de persones, que són voluntaris i aprenents del VxL i també alumnat dels cursos bàsic 3 i elemental  del CNL d'Osona, van fer una visita guiada al Museu Episcopal de Vic. 
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia Us informem que al gener obrirem un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Matrícula: del 7 al 14 de gener de 2019, ambdós inclosos. Inici curs: 16 de gener de 2019 Fi de curs: 9 d'abril de 2019 Per als cursos homologats l'examen es realitza un matí a Barcelona. Trobareu més informació a l'apartat Inscripció del www.parla.cat i al Cercador de cursos.
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Un aprenent virtual suec que viu a Brussel·les visita el VxL d’Osona

Un aprenent virtual suec que viu a Brussel·les visita el VxL d’Osona Dimarts, dia 30 d'octubre, el CNL d'Osona va tenir una agradable visita. Ens va visitar la parella virtual formada per la Laia, de Manlleu i l'Ingemar, de Brussel.les.
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Sessió "Comunica't", amb el PIMEC, a Vic

Sessió El Centre de Normalització Lingüística d'Osona ha participat en la sessió que Pimec ha organitzat per petites i mitjanes empreses a Osona. La sessió "Comunica't", tenia per objectiu assessorar els participants per  millorar les comunicacions de les empreses.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

Presentació de les parelles lingüístiques a Torelló.

Presentació de les parelles lingüístiques a Torelló. Un any més, l'oficina de català de Torelló torna a engegar el programa de Voluntariat per la Llengua. L'acte es va portar a terme el dimarts dia 23 d'octubre a la sala d'actes de l'edifici de la Cooperativa de Torelló. L'edició d'enguany comença amb 8 parelles i es podrà anar ampliant durant l'any amb parelles noves. Durant la presentació se'ls ha informat del funcionament del programa del Voluntariat, de les activitats que podran fer al llarg del curs i  han conegut la seva parella lingüística a través d'un joc que consistia a endevinar establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua que poden trobar al municipi.
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Inici dels cursos de català del CNL d'Osona

Inici dels cursos de català del CNL d'Osona El passat 27 de setembre i 1 d'octubre es va iniciar l'any acadèmic 2018- 2019 amb un total de 31 cursos  i  726 alumnes inscrits. Com sempre, la programació inclou els nivells inicials i bàsics (per començar a parlar, nivell A2), elementals ( per afiançar la parla, nivell B1), intermedis ( per començar l'escriptura i la gramàtica, nivell B2), suficiències (per afiançar l'escriptura i la gramàtica, nivell C1) i el nivell superior (nivell C2). Per complementar l'oferta general, també s'ofereixen tallers de conversa, d'ortografia...
Dimarts, 16 d'octubre de 2018

Sessió de recursos lingüístics en línia per als alumnes de nivell Intermedi 1

L'Oficina de català de Torelló va portar a terme una sessió de recursos lingüístics en línia per als alumnes de nivell Intermedi 1. Durant la sessió els alumnes van poder conèixer materials per tal de millorar la seva correcció lingüística com ara el DIEC, l'Optimot, el Termcat... però també com treballar, millorar i practicar continguts que aprenen a l'aula a través de dels dictats en línia, els itineraris d'aprenentatge... A la sessió van assistir-hi uns 8 alumnes, els quals van valorar la sessió molt positivament i molt profitosa.
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Cursos del Parla.cat 100% en línia

Cursos del Parla.cat 100% en línia Us informem que al setembre obrirem un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Matrícula: del 3 al 17 de setembre de 2018, ambdós inclosos. Inici curs: 20 de setembre de 2018 Fi de curs: 12 de desembre de 2018

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes