25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 83 notícies disponibles
Dilluns, 18 de març de 2019

La Bilbioteca Municipal BBVA de Manlleu cedeix un espai al VxL

La Bilbioteca Municipal BBVA de Manlleu cedeix un espai al VxL Durant algunes setmanes la Biblioteca de Manlleu serà l'aparador del VxL, ja que ha cedit un espai al programa perquè pugui fer-ne difusió.
Dimecres, 13 de març de 2019

L’Oficina de Català de Manlleu explica les novetats de la nova gramàtica de l’IEC

L’Oficina de Català de Manlleu explica les novetats de la nova gramàtica de l’IEC A partir de l'aparició de la Gramàtica Essencial de la nova gramàtica de l'Institut d'Estudis Catalans, l'Oficina de Català de Manlleu ha cregut oportú de presentar i explicar els canvis més rellevants que s'han produït en aspectes  gramaticals i ortogràfics.
Dimarts, 12 de març de 2019

Presentació del programa VxL al CFA Montseny de Vic

Presentació del programa VxL al CFA Montseny de Vic Com ja es va fer el curs passat, els dies 6 i 7 de març les dinamitzadores del Voluntariat per la llengua de Vic van presentar el programa VxL a l'Escola d'Adults CFA Montseny.
Divendres, 1 de març de 2019

Presentació del Programa de Foment de lectura de la ciutat de Vic

Presentació del Programa de Foment de lectura de la ciutat de Vic Divendres, 1 de març, a les 13.30, la Biblioteca Joan Triadú de Vic, les llibreries de Vic i el SLC de Vic, amb la presència de la regidora de Cultura, Susagna Roura, s'han presentat les activitats que es duran a terme en el Programa de Foment de Lectura de Vic.
Dijous, 28 de febrer de 2019

Commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Torelló

Commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Torelló Arreu de Catalunya al voltant del dia 21 de febrer es duen a terme activitats diverses per donar a conèixer el valor de la diversitat lingüística, fomentar el respecte per totes les llengües i despertar la curiositat per la manera de parlar dels altres. Cada vegada desapareixen més llengües i, amb elles, tot un patrimoni cultural i intel·lectual.
Dimarts, 26 de febrer de 2019

Comença el Projecte foment de la lectura 2019 a Manlleu

Comença el Projecte foment de la lectura 2019 a Manlleu Aquesta setmana, del 25 de febrer a l'1 de març, engeguem el Projecte de foment de la lectura 2019 a Manlleu. Aquest projecte, que aquest any ja compleix vuit edicions, pretén atendre alumnat dels cursos de català i també de l'Escola d'Adults, que té dificultats per llegir, de comprensió lectora i que no té adquirit l'hàbit de la lectura per millorar aquesta mancança.
Dilluns, 25 de febrer de 2019

El Dia Internacional de la Llengua Materna a Vic

El Dia Internacional de la Llengua Materna a Vic La commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna (DILM) té com a objectiu promoure i protegir el multilingüisme i la diversitat cultural, i neix en record dels estudiants i activistes pakistanesos que el 21 de febrer de 1952 van ser assassinats a trets per la policia quan es manifestaven a Dhaka (actualment Bangladesh) en favor de la seva llengua, el bangla, un dels idiomes nacionals de Pakistan.
Dimecres, 20 de febrer de 2019

Curs de reforç de gramàtica a l'Hospital Universitari de Vic

Curs de reforç de gramàtica a l'Hospital Universitari de Vic Dimarts 19 de febrer va començar el curs de reforç de gramàtica de l'Hospital Universitari de Vic. Aquest curs s'adreça sobretot al personal administratiu i té per objectiu repassar alguns aspectes de la gramàtica i les novetats que ha incorporat la nova gramàtica.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Visita guiada al Museu Episcopal de Vic, una joia del romànic català

Visita guiada al Museu Episcopal de Vic, una joia del romànic català Dimarts, dia 13 de novembre una trentena de persones, que són voluntaris i aprenents del VxL i també alumnat dels cursos bàsic 3 i elemental  del CNL d'Osona, van fer una visita guiada al Museu Episcopal de Vic. 
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia Us informem que al gener obrirem un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Matrícula: del 7 al 14 de gener de 2019, ambdós inclosos. Inici curs: 16 de gener de 2019 Fi de curs: 9 d'abril de 2019 Per als cursos homologats l'examen es realitza un matí a Barcelona. Trobareu més informació a l'apartat Inscripció del www.parla.cat i al Cercador de cursos.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes