25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 80 notícies disponibles
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Visita guiada al Museu Episcopal de Vic, una joia del romànic català

Visita guiada al Museu Episcopal de Vic, una joia del romànic català Dimarts, dia 13 de novembre una trentena de persones, que són voluntaris i aprenents del VxL i també alumnat dels cursos bàsic 3 i elemental  del CNL d'Osona, van fer una visita guiada al Museu Episcopal de Vic. 
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia Us informem que al gener obrirem un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Matrícula: del 7 al 14 de gener de 2019, ambdós inclosos. Inici curs: 16 de gener de 2019 Fi de curs: 9 d'abril de 2019 Per als cursos homologats l'examen es realitza un matí a Barcelona. Trobareu més informació a l'apartat Inscripció del www.parla.cat i al Cercador de cursos.
Dilluns, 5 de novembre de 2018

Comença el reforç de lectura i conversa al SLC de Vic

Comença el reforç de lectura i conversa al SLC de Vic Dilluns, 5 de novembre, ha començat l'activitat de grups de reforç de lectura i conversa, al SLC de Vic. Aquesta activitat, duta a terme per persones voluntàries i alumnes dels cursos (nivells bàsics i elementals), s'inscriu dins el pla de lectura del Centre, amb l'objectiu de promoure l'hàbit lector entre els alumnes i crear nous espais per compartir tant la lectura com la conversa. En aquest mateix pla de lectura, també es duen a terme els clubs de lectura que es faran durant el mes de desembre.
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Un aprenent virtual suec que viu a Brussel·les visita el VxL d’Osona

Un aprenent virtual suec que viu a Brussel·les visita el VxL d’Osona Dimarts, dia 30 d'octubre, el CNL d'Osona va tenir una agradable visita. Ens va visitar la parella virtual formada per la Laia, de Manlleu i l'Ingemar, de Brussel.les.
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Sessió "Comunica't", amb el PIMEC, a Vic

Sessió El Centre de Normalització Lingüística d'Osona ha participat en la sessió que Pimec ha organitzat per petites i mitjanes empreses a Osona. La sessió "Comunica't", tenia per objectiu assessorar els participants per  millorar les comunicacions de les empreses.
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Activitat creativa amb alumnes de Bàsic 1 del SLC de Vic

Activitat creativa amb alumnes de Bàsic 1 del SLC de Vic Dijous 25 d'octubre es va dur a terme una activitat creativa amb alumnes del nivell bàsic 1 del SLC de Vic. Amb la col·laboració de l'ACVIC (Centre d'Arts Contemporànies de Vic) que hi ha aportat la maleta pedagògica, s'ha dut a terme una sessió creativa amb alumnes del bàsic 1.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

Presentació de les parelles lingüístiques a Torelló.

Presentació de les parelles lingüístiques a Torelló. Un any més, l'oficina de català de Torelló torna a engegar el programa de Voluntariat per la Llengua. L'acte es va portar a terme el dimarts dia 23 d'octubre a la sala d'actes de l'edifici de la Cooperativa de Torelló. L'edició d'enguany comença amb 8 parelles i es podrà anar ampliant durant l'any amb parelles noves. Durant la presentació se'ls ha informat del funcionament del programa del Voluntariat, de les activitats que podran fer al llarg del curs i  han conegut la seva parella lingüística a través d'un joc que consistia a endevinar establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua que poden trobar al municipi.
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Inici dels cursos de català del CNL d'Osona

Inici dels cursos de català del CNL d'Osona El passat 27 de setembre i 1 d'octubre es va iniciar l'any acadèmic 2018- 2019 amb un total de 31 cursos  i  726 alumnes inscrits. Com sempre, la programació inclou els nivells inicials i bàsics (per començar a parlar, nivell A2), elementals ( per afiançar la parla, nivell B1), intermedis ( per començar l'escriptura i la gramàtica, nivell B2), suficiències (per afiançar l'escriptura i la gramàtica, nivell C1) i el nivell superior (nivell C2). Per complementar l'oferta general, també s'ofereixen tallers de conversa, d'ortografia...
Dijous, 18 d'octubre de 2018

Conferència inaugural dels cursos del CNL d'Osona, dins l'Any Fabra

Conferència inaugural dels cursos del CNL d'Osona, dins l'Any Fabra Dins el marc de l'Any Fabra, organitzat per la Direcció General de Política Lingüística, dijous, 18 d'octubre, a les set del vespre, es va fer l'acte d'inauguració de cursos del CNL d'Osona a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic. En aquesta ocasió, una cinquantena de persones van assistir a la conferència "Descobreix Fabra vist pels seus alumnes", a càrrec de la catedràtica en Lingüistica de la Universitat de Barcelona, M.Rosa Lloret. Susagna Roura, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vic, va presentar l'acte, i Núria Güell, presidenta del Consell de Centre del CNL d'Osona, va fer una intervenció en la qual va destacar la tasca que fa el CNL i va insistir en la necessitat que parlem en català als alumnes que l'estan aprenent.
Dimarts, 16 d'octubre de 2018

Sessió de recursos lingüístics en línia per als alumnes de nivell Intermedi 1

L'Oficina de català de Torelló va portar a terme una sessió de recursos lingüístics en línia per als alumnes de nivell Intermedi 1. Durant la sessió els alumnes van poder conèixer materials per tal de millorar la seva correcció lingüística com ara el DIEC, l'Optimot, el Termcat... però també com treballar, millorar i practicar continguts que aprenen a l'aula a través de dels dictats en línia, els itineraris d'aprenentatge... A la sessió van assistir-hi uns 8 alumnes, els quals van valorar la sessió molt positivament i molt profitosa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes