25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 69 notícies disponibles
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Cursos del Parla.cat 100% en línia

Cursos del Parla.cat 100% en línia Us informem que al setembre obrirem un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Matrícula: del 3 al 17 de setembre de 2018, ambdós inclosos. Inici curs: 20 de setembre de 2018 Fi de curs: 12 de desembre de 2018
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Unes 170 persones s’han inscrit als cursos d'estiu del CNL d'Osona

Unes 170 persones s’han inscrit als cursos d'estiu del CNL d'Osona El Centre de Normalització Lingüística d'Osona aposta per l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d'oportunitats de la ciutadania, així com l'accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l'entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s'assoleixen gràcies a l'ampli ventall de cursos, que també es fan durant l'estiu.
Dimecres, 13 de juny de 2018

Cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018 a Manlleu

Cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018 a Manlleu Dimarts, dia 12 de juny es va celebrar l'acte de cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Va comptar amb la presència d'unes cinquanta persones entre persones voluntàries i aprenentes i també alumnes convidades del Centre de Formació d'Adults de Manlleu, que aquest any s'han adherit al projecte.
Dimecres, 6 de juny de 2018

Alumnat i parelles lingüístiques del CNL d'Osona visiten El 9 Nou

Alumnat i parelles lingüístiques del CNL d'Osona visiten El 9 Nou Dimarts, dia 5 de juny, un grup de 35 persones format per parelles lingüístiques i alumnes del CNL d'Osona van visitar El 9 Nou.
Dimecres, 16 de maig de 2018

Alumnes dels cursos bàsic2 i bàsic 3 visiten el Mercat Municipal de Manlleu

Alumnes dels cursos bàsic2 i bàsic 3 visiten el Mercat Municipal de Manlleu Els comerços del Mercat Municipal estan adherits al programa i es va aprofitar la visita perquè els alumnes de bàsic 3, més tard, fessin les pràctiques lingüístiques.
Dilluns, 7 de maig de 2018

Participants del VxL i alumnes dels cursos de català d’Osona fan la Ruta Pompeu Fabra de Barcelona

Participants del VxL i alumnes dels cursos de català d’Osona fan la Ruta Pompeu Fabra de Barcelona Aquest 2018 se celebra el 150è aniversari del naixement del lingüista i el 100è aniversari de la publicació de la Gramàtica Catalana.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Presentació del llibre de Sant Jordi "La sàvia natura"

Presentació del llibre de Sant Jordi  Amb motiu de la diada de Sant Jordi es va presentar a Manlleu,el 16 d'abril, a la Biblioteca Municipal, i a Vic, el 18 d'abril, al Temple Romà, el llibre La sàvia natura. La directora del CNL d'Osona, Dolors Solà, va presentar ambdós actes  i van comptar amb l'assistència d'Àlvar Solà, regidor de l'Ajuntament de Vic, i Àlex Garrido, alcalde de Manlleu.
Dimecres, 18 d'abril de 2018

Club de lectura amb els alumnes de nivell Elemental 3

Club de lectura amb els alumnes de nivell Elemental 3 L'Oficina de català de Torelló comença amb el primer club de lectura del segon quadrimestre  Ahir dimarts dia 17 d'abril va començar el cicle de clubs de lectura del segon quadrimestre de l'Oficina de Català de Torelló. Aquesta primera tertúlia es va portar a terme amb els alumnes de nivell Elemental de català i la lectura triada va ser Maic de Tina Vallès, una petita novel·la de temàtica juvenil. Durant la sessió, van comentar la lectura, treballar vocabulari i també van poder reflexionar a partir de la temàtica que s'explica a través del llibre. Per a alguns d'ells era el seu primer llibre en català i aquesta activitat els ha animat a continuar-ho fent.
Dijous, 22 de març de 2018

Dia Mundial de la Poesia 2018 a Vic

Dia Mundial de la Poesia 2018 a Vic Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, l'alumnat del Servei Local de Català de Vic ha participat en diverses activitats, dins i fora de l'aula, per commemorar i celebrar aquest dia.
Dimecres, 14 de març de 2018

Nous cursos Parla.cat 100% en línia

Nous cursos Parla.cat 100% en línia Les dades d'aquesta nova oferta de cursos virtuals són les següents: Matrícula: del 26 de març a l'11 d'abril de 2018, ambdós inclosos. Inici curs: 16 d'abril de 2018 Fi de curs: 2 de juliol de 2018

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes