Agenda

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català > Altres [X]
 1. Alumnes de bàsic 3 del SLC de Vic visiten les instal·lacions d'El 9 Nou

  Cursos de català > Altres

  Dimecres 23 de novembre els alumnes de bàsic 3 del SLC de Vic visiten les instal·lacions d’El 9 Nou. És una oportunitat per fer conèixer als alumnes com funciona un mitjà de comunicació (diari, ràdio, televisió) de la nostra comarca.

  Vic

  A les 11:00 h.

 2. Alumnes de bàsic 1 del SLC de Vic visiten la biblioteca Pilarín Bayés

  Cursos de català > Altres

  Dimarts 22 de novembre, els alumnes de bàsic 1 del SLC de Vic visiten la nova biblioteca de Vic, la Biblioteca Pilarín Bayés. És una oportunitat per conèixer el  nou espai que ocupa, els serveis que ofereix i també és un bon moment per poder-se fer el carnet de la Biblioteca.

  Vic

  A les 11:00 h.

 3. Visita guiada al Castell de Montesquiu per als participants de VxL d'Osona i l'alumnat dels cursos

  Cursos de català > Altres

  Divendres 18 de novembre els alumnes del CNL d’Osona i els participants del VxL d’Osona tindran l’oportunitat de fer una visita guiada al Castell de Montesquiu, gràcies a l’acord d’adhesió que s’ha fet amb l’entitat des del Voluntariat per la Llengua.

  Montesquiu

  A les 10:00 h.

 4. Visita al Vic Jove i a l'ACVic, Centre d'Arts Contemporànies, amb alumnes dels cursos inicials i bàsics del SLC de Vic

  Cursos de català > Altres

  Dimecres, 16 de novembre es faran dues sortides simultànies amb alumnes dels cursos inicials i bàsics del SLC de Vic. Per una banda els alumnes dels cursos inicials i bàsic 1 visitaran l’ACVic, el centre d’arts contemporànies de la ciutat, un equipament que  promou la investigació, la creació, la promoció i la difusió de l’art i que sovint obre les portes al nostre alumnat.

  c/ del Pla de Balenyà, 30-32
  Vic

  A les 10:00 h.

 5. Alumnes de bàsic 1 del SLC de Vic visiten el mercat setmanal de la ciutat

  Cursos de català > Altres

  Els alumnes de Bàsic 1 del SLC de Vic visiten el mercat setmanal de la ciutat en una de les activitats fora de l’aula que s’han programat aquest trimestre.

  Vic

  A les 11:00 h.