VIU L’AVENTURA DE LA LECTURA: obrim les inscripcions al club de lectura de nivell intermedi del tercer trimestre.

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Activitats amb biblioteques

T'agrada llegir? T'agradaria comentar el llibre que has llegit amb altres lectors? Et fa una mica de mandra llegir, però si és un llibre curt i distret... potser sí?

Albert SALVADOR. El punyal del sarraí

Una novel·la històrica plena d'aventures sobre la vida del rei Jaume I el Conqueridor. Un rei amb una vida de pel·lícula!


Tenia tres anys i era presoner de l'home que havia matat el seu pare, qui es podia imaginar que esdevindria el rei més gran del seu temps. Les cròniques de l'època expliquen que era alt i ben plantat, un gran guerrer, es va casar diverses vegades i va tenir moltes amants. Pocs regnats han estat tan llargs com el seu. Més de seixanta anys assegut al tron! Tanmateix, per arribar-hi cal lluitar. I no només al camp de batalla. Jaume va haver d´escalar els graons que menen fins al tron, i per fer-ho, abans va haver de rebre l´ensenyament que s´adquireix a l´Escola dels Sons i que només li podia concedir un cavaller proscrit.

Inscripcions: torello(ELIMINAR)@cpnl.cat o a la biblioteca.

Ja podeu anar a buscar el llibre a la biblioteca Dos Rius.

Data de la tertúlia: dijous 17 de juny, a les 11 h, pot haver-hi algun canvi segons si ha de ser virtual o presencial (podem parlar d'altres horaris)

Biblioteca Dos Rius
Torelló

A les 11:00 h.

Vols compartir aquest acte?