Josep Carner, Felícia Fuster i artistes d'Osona, protagonistes de les activitats que organitza el CNL d'Osona per commemorar el Dia Mundial de la Poesia

Llengua i cultura > Foment de la lectura > DMP

Dia Mundial de la Poesia

Com cada any, el CNL d'Osona col·labora amb  el Dia Mundial de la Poesia (DMP) que organitza la Institució de les Lletres Catalanes  Enguany, l'autora escollida per a la commemoració és Felícia Fuster, poeta, traductora, artista plàstica i feminista compromesa. Eseu poema "No em despulleu", traduït a 21 llengües serà el que llegiran alguns alumnes del CNL d'Osona amb la seva llengua. Es gravarà el vídeo de la lectura a la Biblioteca Joan Triadú de Vic..

Un joc a les xarxes de preguntes sobre Josep Carner,el príncep dels poetes, serà una altra de les activitats que es durà a terme. Amb aquest joc interactiu es tanca el protagonisme de Carner, escollit autor de l'any 2020. Aquest joc es difondrà a través de les xarxes del CNL d'Osona (Facebook, Twitter i Instagram).

I, finalment, artistes de la comarca d'Osona han gravat un vídeo recitant un poema  a través de les xarxes. Entre els artistes que hi han participat hi ha Guillem Ramisa, Pep Poblet, Paula Valls, Noemí Morral i Joan Crosas. També els trobareu a les xarxes del CNL d'Osona a partir del 15 de març. 

c/ del Pla deBalenyà, 30-32
Vic

Vols compartir aquest acte?