25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Montserrat

Notícies

Llistant 1 de 10 de 137 notícies disponibles
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Primeres pràctiques lingüístiques al Mercat de la Masuca d'Igualada

Primeres pràctiques lingüístiques al Mercat de la Masuca d'Igualada Una vintena de parades del Mercat de la Masuca d'Igualada s'han adherit al programa d'Establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua: atendran el personal que així ho desitgi en català i col·laboraran en les pràctiques lingüístiques que duen a terme els alumnes dels cursos de català del CPNL. 
Dimarts, 17 de juliol de 2018

15 anys de VxL amb més de 125.000 parelles lingüístiques i milions d'hores de conversa

15 anys de VxL amb més de 125.000 parelles lingüístiques i milions d'hores de conversa Per novè any consecutiu, el 2017 més de 10.000 parelles es van sumar al programa de conversa en català
Divendres, 6 de juliol de 2018

Les parelles lingüístiques visiten Capellades

Les parelles lingüístiques visiten Capellades La ruta ha servit com a cloenda de l'edició de primavera del programa Voluntariat per la llengua
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Cor Obert tanca temporada a Calders

Cor Obert tanca temporada a Calders La coral Cor Obert, formada per alumnes i participants del Voluntariat per la llengua del Servei Local de Català de Manresa, va actuar dissabte, 30 de juny, a les Nits a la fresca de Calders. 
Dilluns, 18 de juny de 2018

Visita per la Igualada medieval

Visita per la Igualada medieval Alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua van gaudir d'una ruta guiada per Igualada per conèixer-ne els orígens.
Dijous, 21 de juny de 2018

Una visita al castell de Sant Ferran tanca els cursos i l'edició del VxL de Berga

Una visita al castell de Sant Ferran tanca els cursos i l'edició del VxL de Berga Alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua van gaudir d'una ruta per Berga que va acabar amb una visita al castell de la localitat. 
Dilluns, 18 de juny de 2018

La coral del CNL Montserrat, Cor Obert, canta a l'Orfeonada de Manresa

La coral del CNL Montserrat, Cor Obert, canta a l'Orfeonada de Manresa El Museu de la Tècnica de Manresa va acollir ahir al migdia els cors de l'Orfeó Manresà, que van exposar la feina feta durant el curs. El cors de les diferents seccions de l'agrupació musical van actuar davant d'un públic entregat i d'alguns representants del consistori local.
Dijous, 3 de maig de 2018

Nova edició del Voluntariat per la Llengua a Puig-reig

Nova edició del Voluntariat per la Llengua a Puig-reig Presentació de dos grups de conversa del Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca Guillem de Berguedà
Dijous, 3 de maig de 2018

Estrenem parelles lingüístiques a Piera

Estrenem parelles lingüístiques a Piera Ahir va tenir lloc la xerrada de presentació del Voluntariat per la llengua al municipi anoienc.
Dimarts, 24 d'abril de 2018

Un Sant Jordi A Tota Veu

Un Sant Jordi A Tota Veu Alumnes, participants del Voluntariat per la llengua i la coral Cor Obert commemoren el Sant Jordi en una lectura pública de poemes al passeig de Manresa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes