Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals [X]
 1. Lliurament dels premis “A l’abril cada paraula val per mil” 2022

  Dimecres, 11 de maig de 2022, es va fer l'acte d'entrega dels premis del concurs "A l'abril cada paraula val per mil", organitzat pel CNL Montserrat. La directora del CNL, Núria Brugarolas, va presentar l'acte i va explicar les activitats de coneixement i foment de l'ús de la llengua que es duen a terme al CNL Montserrat.

  Socioeconòmic, Llengua i cultura, Sensibilització

 2. Participació de parelles lingüístiques, el dia 23, diada de Sant Jordi, en l’activitat A Tota Veu

  El dia 23, diada de Sant Jordi, parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua del CNL Montserrat van participar en l'activitat A Tota Veu, organitzada per Òmnium Bages-Moianès.
  Les parelles lingüístiques van fer una lectura pública de poemes en les llengües maternes dels aprenents i la lectura de la traducció al català dels seus voluntaris.
  En aquesta edició s'hi van escoltar poemes en portuguès, grec, espanyol, àrab, grec i xinès.

  Llengua i cultura

 3. Concurs "A l'abril cada paraula val per mil" a les botigues de Manresa

  Saps què és un LLONGUET? Creus que tens la resposta a aquesta pregunta? Doncs respon la resta de qüestions del concurs "A l'abril cada paraula val per mil" que trobaràs als aparadors de les botigues de Manresa, participa en el concurs i guanya diversos vals de compra per als comerços de Manresa

  Socioeconòmic, Llengua i cultura, Sensibilització

 4. Alumnes i aprenents del Voluntariat per la llengua del CNL Montserrat participen en el recital poètic «Entre cendra i foc. Poemes d'amor i revolta» del DMP

  Dimarts, 22 de març, a la Biblioteca Ateneu Les Bases, i emmarcat dins de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, es va fer el recital poètic «Entre cendra i foc.

  Llengua i cultura

 5. Passejada pels Espais de Josep M. Planes

  Els alumnes de Bàsic 3 de Manresa han assistit a la Passejada pels Espais de Josep M. Planes, a càrrec de l'historiador del Centre d'Estudis del Bages, Jordi Bonvehí.

  Llengua i cultura

 6. Alumnes de Manresa del B3 treballen la comprensió lectora a partir de l'exposició "Teresa Juvé. La llibertat conscient"

  Amb motiu de la celebració de l'Any Teresa Juvé, els alumnes de Bàsic 3 de Manresa han treballat la comprensió lectora a través de l'exposició, que ha acollit el CNL Montserrat del 28 de setembre al 18 d'octubre, "Teresa Juvé.

  Llengua i cultura, Llengua i cultura

 7. La coral del CNL Montserrat, Cor Obert, s’adhereix a l’Any Beethoven

  La coral del CNL Montserrat, Cor Obert, s'adhereix a l'Any Beethoven en un acte celebrat al teatre Kursaal de Manresa. 

  Llengua i cultura

 8. Activitat literària a les nostres xarxes socials durant la Setmana de Sant Jordi

  Durant la setmana de Sant Jordi, del 21 al 25 d'abril, el CNL Montserrat va publicar a Facebook, Twitter i Instagram dues propostes lectores diàries d'obres d'escriptors i escriptores del nostre territori: l'Anoia, el Bages, la Cerdanya i el Berguedà. Podeu consultar totes les publicacions si entreu a les nostres xarxes.

  Llengua i cultura

 9. Acte de lliurament de premis del concurs LlumCat

  Dijous passat es va celebrar, per vuitè any consecutiu, l'acte de lliurament de premis del concurs LlumCat.

  Llengua i cultura

 10. A Igualada fem un club de lectura

  El grup Elemental 3 comenta el llibre Onada de calor, de René Appel, amb l'Eva Sabaté, de la Biblioteca d'Igualada. Ens explica les diferències entre novel·la negra, policíaca, thriller, misteri i suspens.

  Llengua i cultura