Cursos de català finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya a Manresa i a Vilanova del Camí

Cursos de català, Acolliment > SOC

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitza a Manresa i Vilanova del Camí dos nous cursos de català bàsic que s'adrecen a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català.

Les persones participants dels cursos hauran d'estar inscrites a l'oficina de Treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el dia anterior a l'inici del curs, per ser considerades admeses com a participants de l'acció formativa, i un mínim del 70% hauran de ser demandants d'ocupació no ocupades.

Els cursos seran 50% virtuals i 50% en línia. El calendari serà el següent:

Bàsic 1: del 20 de setembre al 14 d'octubre 

Bàsic 2: del 18 d'octubre al 12 de novembre 

Bàsic 3: del 15 de novembre al 16 de desembre 

Els alumnes hauran de dedicar al curs sis hores a la setmana de manera virtual en sessions síncrones d'horari fix i sis hores en línia. Les classes síncrones, en què l'alumnat es connecta virtualment amb el professor, seran dilluns, dimecres i dijous de 9 a 11 del matí, a Manresa, i dilluns, dimecres i dijous de 11.15 a 13.15 hores, a Vilanova del Camí. Les altres 6 hores setmanals seran en línia i les podran fer a l'hora que els convingui. 

Per efectuar el procés d'inscripció cal que la persona interessada que compleixi el perfil requerit truqui al 900 800 046 per comunicar que vol fer el curs de català del CNL Montserrat (Manresa o Vilanova del Camí) o que es vol inscriure com a demandant d'ocupació.

Aquests cursos són fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Vols compartir aquesta notícia?