25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 24 de gener de 2019

"Comunica't: dona un impuls al teu negoci", a l'Anoia

El Centre d'Innovació de l'Anoia, situat a Vilanova del Camí, ha acollit un taller de comunicació i llengua en què s'han presentat estratègies i recursos per dur a terme la comunicació empresarial amb eficàcia i qualitat lingüística. 

El projecte Comunica't compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

PIMEC Catalunya Central ha organitzat avui, 24 de gener, un taller de comunicació a Vilanova del Camí, que ha reunit gairebé una desena d'empresaris i empresàries de la comarca. L'objectiu ha estat sensibilitzar l'empresariat del territori sobre la importància de comunicar d'una manera eficaç i fent un bon ús de la llengua, tot incidint en el fet que això repercuteix de manera directa en la seva competitivitat.

El taller ha comptat amb la participació del periodista i expert en comunicació corporativa de PIMEC, Nestor Cumplido, que ha mostrat les claus de la comunicació del nostre temps. La jornada s'ha completat amb la participació de la coordinadora de Dinamització i Assessorament Lingüístic del Centre de Normalització Lingüística, Alba Llobet, que ha exposat les eines i els recursos de què disposen les empreses per tal de comunicar amb èxit i qualitat lingüística.

La sessió s'ha emmarcat en el projecte Comunica't, un servei de suport a la comunicació empresarial en català que PIMEC impulsa amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració del Consorci per la Normalització Lingüística. 

El propers tallers es faran a Terrassa i Girona. Totes les persones interessades poden consultar el programa i fer-hi les inscripcions a través del web de PimecConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter