25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 20 de novembre de 2018

Descobrim Barcelona a través de la Ruta Fabra

Divendres, 16 de novembre, vam conèixer els episodis més rellevants de la vida i l'obra de Fabra i es vam visitar els llocs més emblemàtics de la capital catalana relacionats amb el Mestre.

Descobrim Barcelona a través de la Ruta Fabra

El grup del CNL Montserrat, format per 21 persones -entre alumnes, participants en el Voluntariat per la llengua i tècniques del CNL-, va iniciar la Ruta Fabra a les 10 del matí, davant de l'emblemàtic bar Zurich de la plaça de Catalunya de Barcelona.

Es tracta d'una ruta cultural, a peu, que destaca els episodis més rellevants de la vida i l'obra de Pompeu Fabra. Consisteix a fer set parades relacionades amb la infància, els estudis i el lleure del Mestre, així com la seva relació amb L'Avenç, l'Ateneu, el Centre Excursionista de Catalunya i l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).

A l'última parada, el grup va visitar l'Espai Fabra, que recull materials relacionats amb el Mestre Fabra procedents de l'Arxiu de l'IEC. La mostra palesa l'estreta vinculació del personatge amb aquesta institució. Els assistents van gaudir de la ruta i de la passejada per Barcelona alhora que es van mostrar molt participatius a través de preguntes i ocnsultes que els van permetre ampliar el coneixement de la vida i obra del seny ordenador de la llengua catalana


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes