25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 19 de novembre de 2018

Es posa en marxa una nova edició del VxL a Manresa

Dilluns, 12 de novembre, voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua es van poder conèixer en una trobada que va tenir lloc al CNL Montserrat.

Es posa en marxa una nova edició del VxL a Manresa

Voluntaris i aprenents d'aquesta nova edició

En aquesta edició de tardor s'han format 40 parelles lingüístiques que, a partir d'ara es trobaran una hora a la setmana per conversar en català, durant deu setmanes.

En l'acte es va explicar el funcionament del programa i es van donar un seguit de consells i orientacions als participants perquè les trobades siguin tot un èxit. En finalitzar, es va lliurar a cadascun dels presents un exemplar del nou quadern de la col·lecció Parlem tu i jo, dedicat a Pompeu Fabra.

El Voluntariat per la llengua és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística i gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, que té per objectiu facilitar la conversa entre una persona que té coneixements bàsics de català i que vol llançar-se a parlar-lo i adquirir fluïdesa, i una altra que el parla habitualment. El programa, així, posa en contacte una persona aprenenta amb una persona voluntària. Des dels seus inicis, l'any 2003, fins ara han participat en el Voluntariat per la llengua més de 130.000 parelles.

Si estàs interessat a formar part d'aquest programa, et pots inscriure a www.vxl.cat. Les inscripcions estan obertes tot l'any.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes