25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 30 d'octubre de 2018

Pompeu Fabra fa parada a Igualada

El cicle de conferències que impulsa la Generalitat de Catalunya amb motiu de la commemoració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català Pompeu Fabra i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana va fer parada, dimecres passat, a Igualada.

Pompeu Fabra fa parada a Igualada

Emmarcada en el cicle de conferències de l'Any Fabra, dimecres, 16 d'octubre, a la Biblioteca Central, va tenir lloc la conferència Dades i curiositats entorn del "seny ordenador de la llengua catalana", que reuní unes 50 persones. Va anar a càrrec de Mònica Montserrat, coordinadora del Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la UAB. Junt amb David Paloma, és creadora de la Ruta Pompeu Fabra per Barcelona.

De manera planera i motivadora, va explicar moltes dades i curiositats de l'impulsor de la normativa moderna de la llengua catalana. L'il·lustre filòleg català, enginyer de professió, era un home amb una passió enorme per la llengua i la cultura catalanes. 

Aquesta xerrada es va dur a terme gràcies a la Direcció General de Política Lingüística, Departament de Cultura de la Generalitat, CNL Montserrat - Consorci per a la Normalització Lingüística, Ajuntament d'Igualada - Biblioteca Central i Òmnium Cultural Anoia.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes