25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 2 de juliol de 2018

Cor Obert tanca temporada a Calders

La coral Cor Obert, formada per alumnes i participants del Voluntariat per la llengua del Servei Local de Català de Manresa, va actuar dissabte, 30 de juny, a les Nits a la fresca de Calders. 

Cor Obert tanca temporada a Calders

En el marc de les Nits a la fresca que organitza l'Ajuntament de Calders, la coral Cor Obert, juntament amb les formacions musicals de la Fundació Universitària del Bages i la coral local Taral·lejant Albades, van oferir una actuació que va repassar un repertori de cançons variat i amè. Les corals van actuar per separat i finalment van oferir una actuació conjunta, dirigida per Rosa Maria Ortega. Una de les actuacions més destacades de la nit va ser una posada en escena global que va incloure veu, música, ball i interpretació a través del llenguatge de signes, que va anar a càrrec de Mar Catot.

Per agrair la participació en aquesta vetllada l'Ajuntament de Calders va convidar cantants i intèrprets al sopar que es va oferir tot seguit al centre cívic del poble. D'entre el total d'assistents, cal destacar la presència de Lluís Cerarols, cap dels Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya central, que va destacar la importància de l'existència de grups com la coral Cor Obert que promouen les arts i la cohesió.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes