25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 12 de desembre de 2017

I tu, jugues en català? als comerços del territori

La campanya I tu, jugues en català? escalfa motors de cara a la campanya de Nadal. S'ofereix un catàleg amb més de 750 jocs en català, 17 fabricants es comprometen amb la llengua catalana en el joc i més de 400 establiments fan visible el programa de promoció del joc i la joguina en català a tot Catalunya

I tu, jugues en català? als comerços del territori

El programa I tu, jugues en català?, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), engega la cinquena edició de la campanya de Nadal, amb la finalitat de promoure la presència del català en el consum de jocs i joguines, que és més estès durant les celebracions de Nadal i de Reis. 

El Consorci fa una aposta clara per aquest programa, atesa la importància dels vincles de relació i comunicació que s'estableixen a través del joc, en què la llengua juga un paper primordial.

Les famílies que vulguin disposar de l'oferta de joguines en català ja tenen a l'abast un catàleg amb prop de 750 productes, que poden consultar al web del CPNL (www.cpnl.cat/jocs/cataleg/) o a l'app del programa («I tu, jugues en català?»), tant per a IOS com per a Android.

Per mitjà de l'app, també s'accedeix a la llista d'establiments que donen suport al programa, amb l'opció de trobar els més propers a la ubicació de l'usuari. Els jocs es poden valorar des de la pàgina web i des de l'aplicació.

La campanya I tu, jugues en català? està vigent tot l'any, però té el punt àlgid en el període nadalenc, amb l'objectiu que els Reis portin molts jocs en català a les llars catalanes.

A la demarcació del CNL Montserrat hi ha nou comerços que s'hi han adherit: 

Quina Conya (av. Bases Manresa, 72) Manresa

2 de Piques (c. Sant Miquel, 7) Manresa

Joguines Valls (c. Urgell, 5-7) Manresa

Mini Joguiba (c. Àngel Guimerà, 62) Manresa 

Gran Joguiba (ctra. de Vic, 239) Manresa 

Eurekakids (c. Nou, 28-36) Manresa 

Abacus (c. Barreres, 22) Manresa

Abacus (c. Santa Caterina) Igualada

Jugajoc (Gran Via, 78) Berga

En tots aquests comerços hi podeu comprar jocs en català. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes