25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 27 de novembre de 2017

Gran tarda de jocs en català

Dissabte, 25 de novembre, infants i famílies van poder gaudir d'una tarda de jocs en català. El taller Juga en català, organitzat pel CAE i el CNL Montserrat, en el marc de la campanya I tu, jugues en català? ha format part de les activitats de la VII Setmana dels Drets dels Infants.

Gran tarda de jocs en català

El taller Juga en català va rebre una bona afluència de públic familiar

Infants, joves i adults van gaudir d'aquest taller en què es van presentar dotze jocs en català que el CAE Manresa havia escollit per a l'ocasió. D'aquesta manera, la seixantena d'assistents van poder descobrir jocs com Cargolino Valentino, Leo se'n va al barber, Stone age junior, La colla dels porquets o Manresa 1724, entre d'altres.  

El taller de jocs, que va omplir l'Espai Òmnium al llarg de la tarda, va comptar amb la col·laboració de membres del Club del Joc del CAE, del CNL Montserrat i del Club Scrabble Manresa, que van ensenyar al públic a jugar-hi. 

I tu, jugues en català? és una campanya impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística, que té l'objectiu de promoure els jocs i les joguines en català i fomentar-ne l'ús i el consum entre els ciutadans. Durant el mes de novembre i desembre les botigues de Manresa el 2 de Piques, Abacus, Joguiba, Joguines Valls i Eurekakids han renovat el suport al programa, ja que són llocs on es poden adquirir jocs i joguines en català. Hi ha més de 400 establiments adherits a la campanya a tot Catalunya, que es poden consultar a www.cpnl.cat/jocs/. El web conté un cercador de jocs i un app per a mòbils que permet consultar els jocs i joguines editats en català. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes