25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 7 de novembre de 2017

Desena edició del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners

Ahir, dimarts 7 de novembre de 2017, es va donar el tret de sortida al programa de parelles lingüístiques que es duu a terme al CP Lledoners gràcies a la col·laboració del CNL Montserrat i el CFA Carme Karr.

Desena edició del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners

La desena edició del programa en l'àmbit penitenciari es va encetar aquest dimarts amb una sessió que va servir per donar a conèixer les instal·lacions i el funcionament del centre penitenciari als quatre voluntaris lingüístics que es traslladaran setmanalment al centre per conduir un grup de conversa en català.

Durant l'acte es van presentar tots els participants d'aquesta nova edició: un total de dotze interns que han escollit aquesta activitat d'entre tot el ventall de propostes formatives que els ofereix l'escola. La tasca dels participants és dur a terme sessions de conversa en català per tal d'adquirir fluïdesa i consolidar el coneixement de l'idioma. A partir del mes de novembre les sessions es faran setmanalment fins al maig i serviran de reforç en l'aprenentatge oral de la llengua. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes