25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 438 notícies disponibles
Dimarts, 17 de juliol de 2018

15 anys de VxL amb més de 125.000 parelles lingüístiques i milions d'hores de conversa

15 anys de VxL amb més de 125.000 parelles lingüístiques i milions d'hores de conversa Per novè any consecutiu, el 2017 més de 10.000 parelles es van sumar al programa de conversa en català
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Animació i música a la cloenda dels cursos per a joves de la fundació Intress

Animació i música a la cloenda dels cursos per a joves de la fundació Intress Aquest juliol, els alumnes de Bàsic 1 de llengua catalana i del curs d'introducció a la llengua oral fet a Manresa van acabar les sessions amb música i animació. 
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Primeres pràctiques lingüístiques al Mercat de la Masuca d'Igualada

Primeres pràctiques lingüístiques al Mercat de la Masuca d'Igualada Una vintena de parades del Mercat de la Masuca d'Igualada s'han adherit al programa d'Establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua: atendran el personal que així ho desitgi en català i col·laboraran en les pràctiques lingüístiques que duen a terme els alumnes dels cursos de català del CPNL. 
Divendres, 6 de juliol de 2018

Les parelles lingüístiques visiten Capellades

Les parelles lingüístiques visiten Capellades La ruta ha servit com a cloenda de l'edició de primavera del programa Voluntariat per la llengua
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Cor Obert tanca temporada a Calders

Cor Obert tanca temporada a Calders La coral Cor Obert, formada per alumnes i participants del Voluntariat per la llengua del Servei Local de Català de Manresa, va actuar dissabte, 30 de juny, a les Nits a la fresca de Calders. 
Dijous, 21 de juny de 2018

Una visita al castell de Sant Ferran tanca els cursos i l'edició del VxL de Berga

Una visita al castell de Sant Ferran tanca els cursos i l'edició del VxL de Berga Alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua van gaudir d'una ruta per Berga que va acabar amb una visita al castell de la localitat. 
Dimecres, 20 de juny de 2018

Tast de llengua i gastronomia al final de curs de Navàs

Tast de llengua i gastronomia al final de curs de Navàs El passat 6 de juny, els alumnes de Bàsic 1 de llengua catalana fet a la localitat bagenca de Navàs van voler compartir diversos menjars típics dels seus països d'origen per celebrar el final de curs. 
Dilluns, 18 de juny de 2018

La coral del CNL Montserrat, Cor Obert, canta a l'Orfeonada de Manresa

La coral del CNL Montserrat, Cor Obert, canta a l'Orfeonada de Manresa El Museu de la Tècnica de Manresa va acollir ahir al migdia els cors de l'Orfeó Manresà, que van exposar la feina feta durant el curs. El cors de les diferents seccions de l'agrupació musical van actuar davant d'un públic entregat i d'alguns representants del consistori local.
Dilluns, 18 de juny de 2018

Visita per la Igualada medieval

Visita per la Igualada medieval Alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua van gaudir d'una ruta guiada per Igualada per conèixer-ne els orígens.
Dijous, 14 de juny de 2018

Les alumnes de català de Calaf acaben el curs amb un intercanvi gastronòmic

Les alumnes de català de Calaf acaben el curs amb un intercanvi gastronòmic Durant el mes de maig, dos dies abans que comencés el Ramadà, les alumnes del curs Bàsic 2 que es va fer a Calaf van voler compartir diversos plats típics dels seus països d'origen. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes