25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 421 notícies disponibles
Divendres, 5 de juliol de 2019

Nou càrrec de la directora de la coral Cor Obert

Rosa Maria Ortega, directora de la coral Cor Obert del CNL Montserrat, ha estat nomenada regidora d'Infància, Joventut i Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa.
Divendres, 5 de juliol de 2019

Sopar de fi de temporada de la coral Cor Obert

Sopar de fi de temporada de la coral Cor Obert Com cada final de curs, els membres de la coral Cor Obert, formada per alumnes dels cursos de català i per participants del programa VxL, van celebrar un sopar per tancar la temporada. Es va celebrar a la seu de l'Orfeó Manresà. També hi van assistir la directora del CNL Montserrat, Núria Brugarolas, i Rosa Maria Ortega, directora de la Coral.
Dijous, 4 de juliol de 2019

Horari d'estiu a Manresa

Juliol  De 9.00 h a 13.00 h Agost -del 5 al 16: de 9.00 h a 13.00 h -del 19 al 30: de dillus a dijous, de 12.15 a 14.00 h                        divendres, de 9.00 h a 13.00 h
Dimarts, 2 de juliol de 2019

Coneguem La Patum

Coneguem La Patum Per conèixer la festa més important de Berga i comarca, l'entitat Òmnium del Berguedà va preparar una xerrada explicativa, a l'Ajuntament de Berga, adreçada a l'alumnat dels cursos bàsics de català.
Dimarts, 2 de juliol de 2019

Una cloenda de curs diferent

Una cloenda de curs diferent L'alumnat del SLC de Berga i del SCC del Berguedà  va acabar  els cursos amb una visita al Museu de les Mines de Cercs.
Dimarts, 18 de juny de 2019

Cloenda del VxL al Centre Penitenciari Lledoners

El passat divendres, 31 de maig, les parelles lingüístiques formades en l'edició d'enguany del programa de Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners van fer-ne la cloenda amb un esmorzar conjunt i una trobada de valoració.
Dimecres, 12 de juny de 2019

Visita guiada pel Cementiri Vell d'Igualada

Visita guiada pel Cementiri Vell d'Igualada Alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua van fer una ruta guiada pel Cementiri Vell d'Igualada per conèixer-ne la seva història.
Dimecres, 5 de juny de 2019

Recorregut per Manresa: la Seu, la Cova de Sant Ignasi i la Manresa modernista

Recorregut per Manresa: la Seu, la Cova de Sant Ignasi i la Manresa modernista Participants del Voluntariat per la llengua de Manresa van gaudir, el passat dia 2 de juny, d'una ruta guiada per diferents espais emblemàtics de la ciutat, juntament amb un grup de parelles lingüístiques de Rubí. El grup vallesà va venir a passar el dia a la nostra ciutat gràcies a una sortida organitzada per Òmnium Rubí i el Servei Local de Català de Rubí, amb la col·laboració d'Òmnium Bages.
Divendres, 31 de maig de 2019

El CNL Montserrat i Pimec, a la jornada sobre màrqueting i estratègia comunicativa

El CNL Montserrat i Pimec, a la jornada sobre màrqueting i estratègia comunicativa El taller Comunica't amb èxit: consells pràctics de comunicació i màrqueting digital ha reunit una desena d'empresaris del Bages, que han pogut conèixer les eines de què disposen per comunicar amb eficàcia i qualitat lingüística. 
Divendres, 31 de maig de 2019

Taller de llenguatge inclusiu al Consell Comarcal de l'Anoia

Taller de llenguatge inclusiu al Consell Comarcal de l'Anoia Un grup de 31 persones, treballadors i treballadores del Consell Comarcal de l'Anoia, ha assistit a la formació sobre llenguatge no sexista organitzat pel Servei Comarcal de Català de l'Anoia i la Unitat d'Igualtat i Inclusió del Consell Comarcal de l'Anoia

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter