25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 417 notícies disponibles
Dimarts, 18 de juny de 2019

Cloenda del VxL al Centre Penitenciari Lledoners

El passat divendres, 31 de maig, les parelles lingüístiques formades en l'edició d'enguany del programa de Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners van fer-ne la cloenda amb un esmorzar conjunt i una trobada de valoració.
Dimecres, 12 de juny de 2019

Visita guiada pel Cementiri Vell d'Igualada

Visita guiada pel Cementiri Vell d'Igualada Alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua van fer una ruta guiada pel Cementiri Vell d'Igualada per conèixer-ne la seva història.
Dimecres, 5 de juny de 2019

Recorregut per Manresa: la Seu, la Cova de Sant Ignasi i la Manresa modernista

Recorregut per Manresa: la Seu, la Cova de Sant Ignasi i la Manresa modernista Participants del Voluntariat per la llengua de Manresa van gaudir, el passat dia 2 de juny, d'una ruta guiada per diferents espais emblemàtics de la ciutat, juntament amb un grup de parelles lingüístiques de Rubí. El grup vallesà va venir a passar el dia a la nostra ciutat gràcies a una sortida organitzada per Òmnium Rubí i el Servei Local de Català de Rubí, amb la col·laboració d'Òmnium Bages.
Divendres, 31 de maig de 2019

El CNL Montserrat i Pimec, a la jornada sobre màrqueting i estratègia comunicativa

El CNL Montserrat i Pimec, a la jornada sobre màrqueting i estratègia comunicativa El taller Comunica't amb èxit: consells pràctics de comunicació i màrqueting digital ha reunit una desena d'empresaris del Bages, que han pogut conèixer les eines de què disposen per comunicar amb eficàcia i qualitat lingüística. 
Divendres, 31 de maig de 2019

Taller de llenguatge inclusiu al Consell Comarcal de l'Anoia

Taller de llenguatge inclusiu al Consell Comarcal de l'Anoia Un grup de 31 persones, treballadors i treballadores del Consell Comarcal de l'Anoia, ha assistit a la formació sobre llenguatge no sexista organitzat pel Servei Comarcal de Català de l'Anoia i la Unitat d'Igualtat i Inclusió del Consell Comarcal de l'Anoia
Dimecres, 29 de maig de 2019

Manresa estrena noves parelles lingüístiques

Manresa estrena noves parelles lingüístiques Una trentena de noves parelles lingüístiques es van conèixer el dilluns 20 de maig a la capital del Bages.
Dilluns, 27 de maig de 2019

El CNL Montserrat a la presentació del nou curs de català oral per a persones no alfabetitzades

El CNL Montserrat a la presentació del nou curs de català oral per a persones no alfabetitzades El curs ha estat pilotat a sis ciutats de Catalunya, entre elles Manresa, i el 2020 s'integrarà a l'oferta formativa general dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Dimecres, 8 de maig de 2019

Cor Obert canta al Centre Penitenciari Lledoners per celebrar el Sant Jordi

Cor Obert canta al Centre Penitenciari Lledoners per celebrar el Sant Jordi La coral del CNL Montserrat, formada per alumnat dels cursos de català per adults del SLC de Manresa i participants del programa Voluntariat per la llengua, va actuar al Centre Penitenciari Lledoners en el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi.
Dimarts, 7 de maig de 2019

Ja tenim guanyadors del concurs "A l'abril cada paraula val per mil"

Ja tenim guanyadors del concurs Durant el mes d'abril el CNL Montserrat ha organitzat un concurs de llengua que consistia a buscar els cartells de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" a les botigues de Manresa i resoldre els enigmes que contenien. Un cop finalitzat el joc de llengua, volem felicitar els guanyadors, agrair la participació a les persones que hi han concursat i donar les gràcies a tots els patrocinadors que han aportat els premis del concurs. Moltes gràcies! 
Dimarts, 7 de maig de 2019

Parelles lingüístiques a Capellades

Parelles lingüístiques a Capellades El passat dijous, 2 de maig, va tenir lloc a la Biblioteca El Safareig de Capellades la presentació de noves parelles lingüístiques.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter