25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 416 notícies disponibles
Dimecres, 8 de maig de 2019

Cor Obert canta al Centre Penitenciari Lledoners per celebrar el Sant Jordi

Cor Obert canta al Centre Penitenciari Lledoners per celebrar el Sant Jordi La coral del CNL Montserrat, formada per alumnat dels cursos de català per adults del SLC de Manresa i participants del programa Voluntariat per la llengua, va actuar al Centre Penitenciari Lledoners en el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi.
Dimarts, 7 de maig de 2019

Ja tenim guanyadors del concurs "A l'abril cada paraula val per mil"

Ja tenim guanyadors del concurs Durant el mes d'abril el CNL Montserrat ha organitzat un concurs de llengua que consistia a buscar els cartells de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" a les botigues de Manresa i resoldre els enigmes que contenien. Un cop finalitzat el joc de llengua, volem felicitar els guanyadors, agrair la participació a les persones que hi han concursat i donar les gràcies a tots els patrocinadors que han aportat els premis del concurs. Moltes gràcies! 
Dimarts, 7 de maig de 2019

Parelles lingüístiques a Capellades

Parelles lingüístiques a Capellades El passat dijous, 2 de maig, va tenir lloc a la Biblioteca El Safareig de Capellades la presentació de noves parelles lingüístiques.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Marató de Lectura per la diada de Sant Jordi a Berga

Marató de Lectura per la diada de Sant Jordi a Berga Un any més, l'alumnat del Servei Local de Català de Berga i del Servei Comarcal de Català del Berguedà participa en la sisena Marató de Lectura de la diada de Sant Jordi.
Dijous, 25 d'abril de 2019

Dia Mundial de la Poesia 2019 a Manresa

Dia Mundial de la Poesia 2019 a Manresa Els alumnes d'Elemental 2 de Manresa han participat en l'acte central del Dia Mundial de la Poesia a Manresa amb la lectura de 6 poemes en la seva llengua i també han recitat poemes de Salvat-Papasseit en motiu dels 125 anys del seu naixement. A continuació, hi ha hagut un recital de poemes de Salem Zenia, escriptor algerià d'origen amazic, participant del programa Escriptor Acollit del PEN Català de l'any 2007 al 2009. L'acte s'ha clos amb l'actuació de la Coral del CNL Montserrat Cor Obert i un piscolabis final.
Dimarts, 16 d'abril de 2019

Parelles lingüístiques al CFA Jacint Carrió de Manresa

Parelles lingüístiques al CFA Jacint Carrió de Manresa El passat dilluns, 8 d'abril, va tenir lloc al Centre de Formació d'Adults Jacint Carrió de Manresa la presentació de dos trios lingüístics, formats per dos alumnes del curs Bàsic 3 de l'escola d'adults i un voluntari del CNL Montserrat.
Dimarts, 2 d'abril de 2019

La coral Cor Obert rep la visita de la delegada del Govern de la Catalunya Central

La coral Cor Obert rep la visita de la delegada del Govern de la Catalunya Central Ahir, dilluns, 1 d'abril, els membres de la coral Cor Obert van rebre la visita d'Alba Camps, delegada del Govern de la Catalunya Central. 
Dimarts, 12 de març de 2019

Moià se suma a l'Any Fabra

Moià se suma a l'Any Fabra Dissabte, 9 de març, va tenir lloc la inaugració de l'exposició Pompeu Fabra. Una llengua completa i la presentació del còmic Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua al Museu de Moià, en el marc dels actes commemoratius de l'Any Fabra 2018. 
Dilluns, 11 de març de 2019

Llegim i comentem El fil invisible de Gemma Lienas

Llegim i comentem El fil invisible de Gemma Lienas Aquest dijous els alumnes d'S1 han pogut posar en comú la lectura d'aquest trimestre. Amb la col·laboració de Jordi Estrada, moderador de la xerrada col·loqui, han anat descabdellant el fil argumental de la novel·la El fil invisible de Gemma Lienas. Hem descobert l'autora i els personatges. Hem comentat els diferents temes de què tracta la novel·la: el rellotge biològic en l'home i en la dona, la recerca dels orígens i la identitat, el llegat hereditari o biològic, el descobriment de l'ADN, el paper de les dones en la ciència i en la pintura, la manipulació genètica, els nens robats... Els alumnes l'han valorat com un llibre interessant i amè que t'atrapa des de la primera pàgina.
Divendres, 8 de març de 2019

Itinerari pels carrers de la Festa de la Llum de Manresa

Itinerari pels carrers de la Festa de la Llum de Manresa Dins dels actes commemoratius del miracle de la Llum, el CNL Montserrat ha organitzat, per sisè any consecutiu, un recorregut pels carrers de Manresa que estan relacionats, tant pel que fa al nom com pel traçat, amb la construcció de la séquia de Manresa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter