25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dissabte, 17 de novembre de 2018 a les 17:00

Jocs en català

Juga en català

Espai Òmnium - c. Sobrerroca, 38
Manresa

IV Taller de jocs de taula en català. De 5 a 8 del vespre. 

El Club del Joc del CAE i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitzen la quarta edició de Juga en català, una activitat que té com a finalitat difondre jocs i joguines editades en català a les portes de la campanya de Nadal i reis.

Aquest taller vol ser un espai dedicat a tothom a qui agradi jugar: infants, famílies, joves, adults... perquè puguin descobrir i practicar jocs de taula en català.

L'activitat s'emmarca en la campanya "I tu, jugues en català?" i la programació de la Setmana dels drets dels infants de l'Ajuntament de Manresa.

El taller consta de dos espais de joc diferenciats: un dedicat a les joguines per als més menuts i un altre on els membres del Club del Joc del CAE ensenyaran a jugar jocs de taula, pensats per a tots els membres de la família, amb jocs infantils i, també, jocs per a joves i adults. 

Paral·lelament el Club Scrabble Manresa s'ha volgut sumar a la iniciativa i oferirà un tastet de partides d'aquest emblemàtic joc de paraules mentre ensenya als assistents a jugar-hi. 

La participació és gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.

Aquest taller compta amb la col·laboració del Club Scrabble Manresa, Òmnium Cultural, les editorials Devir i MasQueOca i l'Ajuntament de Manresa.  

Juga en català

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes