25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Divendres, 27 de març de 2009 a les 09:30

Acolliment

III Jornada de LLengua i Immigració

Consell Comarcal de l'Anoia - pl. de Sant Miquel, 5
Igualada

9.30 h Obertura oficial a càrrec d'Imma Palet, consellera d'Integració Social i Igualtat de Gènere del Consell Comarcal de l'Anoia, i Núria Brugarolas, directora del Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

9.50 h Ponència marc Llengua, educació i immigració, a càrrec de Dolors Mayoral i Arqué, professora de Sociologia de la Facultat de Ciències de l'Educació de Lleida.

10.50 h Esmorzar

11.20 h Ponència Linguamón Bones Pràctiques, propostes per a l'acolliment lingüístic, a càrrec de Mercè Solé, Àrea de Programes i Gestió de Linguamón - Casa de les Llengües.

12.20 h Experiències

- Català bàsic per a auxiliars de geriatria i atenció domiciliària, a càrrec de Jordi Font, del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

- Projecte "Digue'm una paraula", a càrrec d'Anna Maria Moreno Bedmar, de l'aula d'acollida de l'IES Bernat Metge de Barcelona

13.45 h cloenda

Inscripció gratuïta. Cal confirmar l'assistència, abans del dia 20 de març, al telèfon 938051585 (Anahí de Febrer / Pep Elias) a/e plaimmigracio@anoia.cat.

Cal especificar: nom i cognom, entitat o organisme, telèfon i adreça electrònica.

L'objectiu de la jornada és intercanviar experiències docents per afavorir la millora de la qualitat de l'ensenyament de la llengua a la població immigrada.

III Jornada de Llengua i Immigració


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter