Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Ús professional > Comerços aprenents [X]
  1. Bons resultats dels Comerços aprenents a Premià de Mar

    Les dependentes del Basar Orenti de Premià de Mar ja saben saludar els clients en català! La Delis i la Xiao Ping són capaces de respondre algunes de les típiques preguntes que fan els compradors al seu establiment: On són les espelmes? Quant val això? Teniu tovalloles de color groc?   Durant deu sessions d'uns 15 minuts, la responsable de l'Oficina de Català s'ha desplaçat al seu comerç i ha pogut comprovar com dia a dia anaven aprenent expressions i vocabulari relacionat amb els productes que venen.

    Ús professional

  2. Comerços aprenents a Vilassar de Mar

    El projecte Comerços aprenents segueix creixent al Maresme.

    Ús professional

  3. Natura Fruit, Comerç aprenent de Premià de Mar

    En Mohsine, de l’establiment Natura Fruits de Premià de Mar, regenta un comerç aprenent. Està aprenent molt amb les sessions del projecte i ja és capaç d’ atendre la clientela en català.

    Ús professional

  4. A Mataró, un altre Comerç aprenent

    Un altre comerç de Mataró se suma al projecte de Comerços aprenents.

    Ús professional

  5. Comerç aprenent a Pineda de Mar

    En Rochdi i en Mounir són aprenents de l'establiment Fruiteria Pineda, que participa a "Comerços aprenents". Tots dos segueixen amb molt d'interès les sessions del projecte, que s'adreça a comerciants que fan atenció al públic i tenen escassa competència de català oral.

    Ús professional

  6. Nou comerç aprenent a Mataró

    L'establiment Hammad de fruita i verdura participa al projecte "Comerços aprenents".

    El propietari d'aquest comerç del carrer de l'Hospital de Mataró ha començat aquesta setmana les sessions per poder atendre els clients en català.

    Ús professional

  7. Les Tapes de la Riera i la Botiga del Barri, primers Comerços aprenents de Mataró

    El projecte “Comerços aprenents” facilita un aprenentatge bàsic de català a persones nouvingudes que treballen de cara al públic, en unes sessions que es fan als mateixos comerços. A Mataró s’ha iniciat amb aquests dos establiments. Per reforçar l'aprenentatge, cal que la clientela s'adreci en català a les persones que estan seguint el procés als establiments comercials

    Ús professional